Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Αυτούς βλέπει ο Κετσπάγια

Αυτούς βλέπει ο Κετσπάγια

Πέντε μεταγραφές πρώτης γραμμής θα κάνει η ΑΕΚ καθ’ υπόδειξην Κετσπάγια και με τις ευλογίες Μελισσανίδη. Λόρια για το τέρμα, Καρλάο για την άμυνα και Τζούριτς για φορ, τα πρώτα ονόματα.

Και τώρα… δουλειά και μεταγραφές! Το θέμα προπονητή έκλεισε γρήγορα με την πρόσληψη του Τιμούρ Κετσπάγια και στην ΑΕΚ φουλάρουν πλέον για την ενίσχυση της ομάδας. Χθες ο Γεωργιανός τεχνικός συναντήθηκε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και πληροφορίες αναφέρουν πως αποφασίστηκε να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας, με τουλάχιστον πέντε προσθήκες ενδεκαδάτων παικτών. Ο 48χρονος προπονητής αναχωρεί σήμερα για την Κύπρο και θα επιστρέψει στις 20 Ιουνίου, πέντε μέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας, ωστόσο στο διάστημα αυτό θα σχεδιάζει τη νέα ΑΕΚ και θα είναι σε ανοιχτή γραμμή.

Επισήμως δεν υπάρχει κανένας συγκεκριμένος στόχος. Ανεπισήμως, ωστόσο, η «Ένωση» κινείται σε πρώτη φάση για έναν τερματοφύλακα, έναν στόπερ, έναν αριστερό μπακ, έναν εξτρέμ και έναν σέντερ φορ.

Για τον γκολκίπερ, το ενδιαφέρον για τον Βασίλη Μπάρκα είναι δεδομένο, αλλά οι απαιτήσεις του Ατρομήτου είναι υψηλές για τον 21χρονο άσο και μόνο αν βρεθεί φόρμουλα με παραχώρηση παικτών (π.χ. Ανάκογλου, Πλατέλλα) μπορεί να προχωρήσει. Πάντως ο Κετσπάγια φέρεται να έχει βάλει στο στόχαστρο τον συμπατριώτη του Γκιόργκι Λόρια, τον 30χρονο τερματοφύλακα που έχει περάσει από ΟΦΗ και Ολυμπιακό ενώ μένει ελεύθερος από τη ρωσική Κρίλια με την οποία είχε φέτος 15 συμμετοχές.

inner

Για το κέντρο άμυνας, ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς παλεύει την υπόθεση του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι που μένει ελεύθερος από τη Ντνίπρο, αλλά ο Κετσπάγια έχει στα υπόψη τον Καρλάο. Ο 30χρονος αριστεροπόδαρος Βραζιλιάνος μπορεί να αποκτηθεί με χαμηλό κόστος (ίσως χρειαστεί μία ρήτρα 300.000 ευρώ) έχοντας φέτος 36 συμμετοχές και 3 γκολ.

inner

Όσον αφορά στην επίθεση, η περίπτωση του Απόστολου Βέλλιου είναι δύσκολη (αλλά όχι ανέφικτη) μετά το μπάσιμο της Νότιγχαμ. Στη λίστα της ΑΕΚ είναι, σύμφωνα με την «Ώρα για Σπορ», ο Μίλαν Τζούριτς. Ο δίμετρος (1,99μ.) Βόσνιος ανήκει στην Τσεζένα, με την οποία φέτος είχε 7 γκολ σε 26 εμφανίσεις στη Serie B. Πάντως δεσμεύεται με συμβόλαιο και δεν θα είναι εύκολη υπόθεση.

inner

πηγή : sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*