Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / «Αυτά θέλει η Κορίνθιανς για να παραχωρήσει τον Ματέους Βιτάλ στον Παναθηναϊκό»

«Αυτά θέλει η Κορίνθιανς για να παραχωρήσει τον Ματέους Βιτάλ στον Παναθηναϊκό»

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στη Βραζιλία που θέλουν τον Παναθηναϊκό να ενδιαφέρεται για τον Ματέους Βιτάλ.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Flavio Ortega του βραζιλιάνικου ESPN, που αποκάλυψε την Τρίτη (10/08) το ενδιαφέρον του «τριφυλλιού» για τον παίκτη, η Κορίνθιανς γνωστοποίησε τις απαιτήσεις που έχει προκειμένου να παραχωρήσει τον 23χρονο μεσοεπιθετικό, τον οποίο απέκτησε το 2018, προσφέροντας 2 εκατ. ευρώ στη Βάσκο ντα Γκάμα, όπου ξεκίνησε την καριέρα του.

Ο βραζιλιάνικος σύλλογος, όπως αναφέρει πάντα ο εν λόγω δημοσιογράφος, ενημέρωσε πως προτίθεται να παραχωρήσει τον παίκτη ως δανεικό, με την ομάδα που θα τον αποκτήσει να καλύπτει εξ ολοκλήρου το συμβόλαιό του.

Σε ενδεχόμενη οψιόν αγοράς, αυτή θα ανέλθει στα 6 εκατ. ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κορίνθιανς δεν έχει όλο το ποσοστό του Ματέους Βιτάλ, αλλά το 85%. Το υπόλοιπο 15% ανήκει στο μανατζερικό γραφείο που εκπροσωπεί τον Λατινοαμερικανό.

«Θετική η Κορίνθιανς στην παραχώρηση του Ματέους Βιτάλ στον Παναθηναϊκό»


Νωρίτερα, θυμίζουμε, η ιστοσελίδα ”lance.com.br” έγραψε πως η βραζιλιάνικη ομάδα εμφανίζεται θετική στο ενδεχόμενο να παραχωρήσει τον παίκτη στο «τριφύλλι».

Όπως τονίζεται στο εν λόγω δημοσίευμα, η Κορίνθιανς αφενός προσπαθεί να εξοικονομήσει 15 εκατομμύρια ευρώ από τις αμοιβές των ποδοσφαιριστών της και ο Παναθηναϊκός δέχεται να καλύψει τις φετινές αποδοχές του Βιτάλ και αφετέρου ενδέχεται ο 23χρονος να κερδίσει τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του στην Ελλάδα και να προσελκύσει το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών συλλόγων.

Ο Βιτάλ, να θυμίσουμε, έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023 με την Κορίνθιανς και όπως έγραψε ο Ortega, ο Παναθηναϊκός τον θέλει και συζητά για τον δανεισμό του για έναν χρόνο.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*