Home / Άλλα Σπόρ / Ατυχία για Δουβαλίδη στη Γαλλία

Ατυχία για Δουβαλίδη στη Γαλλία

Δεν ξεκίνησε ιδανικά η σεζόν του κλειστού στίβου για τον Κώστα Δουβαλίδη στα 60 μέτρα με εμπόδια με τα όσα συνέβησαν στο μίτινγκ του Μιραμάς στη Γαλλία. Ο Έλληνας πρωταθλητής έφτασε στο στάδιο ακριβώς την ώρα που ο κριτής έβαζε τους αθλητές στα κουλουάρ, καθώς το πρόγραμμα των αγώνων δεν ανέφερε την προκριματική κούρσα. Έτσι, ο Δραμινός άσος αγωνίστηκε χωρίς καν να κάνει προθέρμανση για να τερματίσει σε 7.94, με κίνδυνο να τραυματιστεί.

Μισή ώρα αργότερα, τερμάτισε στη δεύτερη κούρσα του σε 7.91.

«Όταν έφτασα ένας γνωστός μου αθλητής μου είπε πως με φωνάζουν για τη σειρά μου. Κατάλαβα ότι δινόταν η εκκίνηση και τα έχασα. Δυστυχώς, το πρόγραμμα που είχα δει δεν ανέφερε τον προκριματικό κι εγώ έφτασα στο στάδιο, θεωρώντας πως τρέχω αργότερα. Εβαλα καρφιά χωρίς ζέσταμα και το μόνο που κατάφερα να κάνω ήταν δύο περάσματα. Όπως είναι φυσιολογικό, έτρεξα πολύ συντηρητικά και με το άγχος ότι υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού», τόνισε αρχικά ο Δουβαλίδης και συμπλήρωσε: πως:

«Μισή ώρα αργότερα έγιναν οι δύο τελικές σειράς, όπου έτρεξα και πάλι χωρίς να κάνω κανονικό ζέσταμα. Δυστυχώς, έχασα την ευκαιρία για μια καλή εμφάνιση και παράλληλα να συγκεντρώσω βαθμούς στο rankng. Ευελπιστώ να αγωνιστώ στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα κι έπειτα στο Πανελλήνιο».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*