Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ατρόμητος: Φεύγει ο Σάλομον, περιμένει πρόταση για Κουλούρη, έχει δρόμο των Αλιμπέκ-Ροτάριου

Ατρόμητος: Φεύγει ο Σάλομον, περιμένει πρόταση για Κουλούρη, έχει δρόμο των Αλιμπέκ-Ροτάριου

Μετά την περιπετειώδη σεζόν που δεν του πήγε όπως θα ήθελε, ο Ατρόμητος έχει βάλει πλώρη για τη νέα χρονιά, με στόχο να χτίσει κάτι καλό. Η ανανέωση της συνεργασίας με τον Κρις Κόλμαν είναι ένα τεράστιο βήμα σε αυτό, ενώ γενικότερα υπάρχουν εξελίξεις και ας είναι νωρίς. Στα δύο στάδια της προετοιμασίας θα δημιουργηθεί μια ομάδα με όνειρα και μένει να δούμε τα πρόσωπα που θα την πλαισιώσουν.

Όσον αφορά την περίπτωση των αποχωρήσεων, εκτός από τους Σρνταν Σπιριντόνοβιτς, Τζόρτζε Ντένιτς, Κυριάκο Παπαδόπουλο, Τόμας Μπεντινέλι και Ντάνι Καστεγιάνο που έφυγαν και επίσημα, είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν και άλλες αποδεσμεύσεις. Ένα όνομα που είχε πρωταγωνιστικό ρόλο δύο χρόνια τώρα στον Ατρόμητο αλλά δεν θα συνεχίσει στο Περιστέρι, είναι ο Πάτρικ Σάλομον. Μπορεί οι άνθρωποι της ομάδας να εκτίμησαν στο έπακρο την συνεισφορά του και τον εξαιρετικό χαρακτήρα του, ωστόσο θα αποτελέσει κομμάτι των αλλαγών (έχει ενημερωθεί ήδη), με στόχο να πέσει και ο μέσος όρος ηλικίας στην ομάδα.

Είναι λογικό μετά από μια τόσο καλή σεζόν, στο προσωπικό κομμάτι τουλάχιστον αλλά και στο κομμάτι της συνεισφοράς της ομάδας, να υπάρχουν ενδιαφερόμενοι για τον Ευθύμη Κουλούρη. Το θέμα βέβαια στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι οι «κυανόλευκοι» δεν… ψήνονται να χάσουν την βασική τους επιθετική μηχανή. Ενδιαφέρον υπάρχει και μέσα στο επόμενο διάστημα πιθανότατα θα έρθει και επίσημη πρόταση, όμως ακόμα και να γίνει αυτό, το ποσό θα πρέπει είναι τουλάχιστον επταψήφιο, από 1.000.000 και πάνω, όχι και άσχημα για έναν επιθετικό με 14 γκολ στο πρωτάθλημα φέτος.

Ακόμα πιο δύσκολες είναι και οι περιπτώσεις των Ντένις Αλιμπέκ και Ντορίν Ροτάριου, που φυσικά θα ήθελαν να τους κρατήσουν στον Ατρόμητο. Η εμπειρία τους στο Περιστέρι ήταν ευχάριστη και από την διοίκηση τους έχουν μεταφέρει ότι αν μπορέσουν να τα βρουν με τις ομάδες τους (Καϊσερίσπορ-Λουντογκόρετς) στο κομμάτι των αποζημιώσεων, φυσικά έχουν μια θέση στο ρόστερ της επόμενης σεζόν. Παράλληλα τους έχει γίνει γνωστό το «ταβάνι» στα χρήματα που μπορούν να δοθούν, όμως η όλη υπόθεση σίγουρα δεν θα τελειώσει σύντομα, αλλά θα… τραβήξει αρκετά μέσα στο καλοκαίρι.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*