Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ατρόμητος: Τα δεδομένα για Κλωναρίδη, οι μεταγραφικές προτεραιότητες και το φιλικό με την Έλτσε

Ατρόμητος: Τα δεδομένα για Κλωναρίδη, οι μεταγραφικές προτεραιότητες και το φιλικό με την Έλτσε

Από χτες το απόγευμα, όταν και ο Βίκτωρας Κλωναρίδης έλυσε το συμβόλαιό του με τον ΑΠΟΕΛ, κυπριακά δημοσιεύματα παρουσίασαν «κλεισμένη» την μεταγραφή του στον Ατρόμητο. Παρόλα αυτά η αλήθεια… είναι κάπου στην μέση. Πιο συγκεκριμένα, ο παίκτης βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τους Περιστεριώτες, όμως συμφωνία δεν υπάρχει.

Μάλιστα η ΠΑΕ προχώρησε σε διάψευση για τα περί συμφωνίας, αναφέροντας πως: «Είναι μια περίπτωση που εξετάζεται πλέον από τη στιγμή που ο παίκτης είναι ελεύθερος. Ωστόσο, γνωρίζετε ότι ήταν σε μια ομάδα με μεγάλο συμβόλαιο και αυτό από μόνο του την καθιστά ως προοπτική δύσκολη. Με άλλα λόγια εξετάζονται τα δεδομένα και σε καμία περίπτωση δεν είναι κλεισμένος».

Παράλληλα το πλάνο των μεταγραφών της ομάδας του Άνχελ Λόπεθ, κάνει λόγο για δύο προσθήκες στα εξτρέμ (με τον έναν να έχει τη δυνατότητα να παίξει και ως δεύτερος φορ) και για ένα αριστερό μπακ. Αυτά για τη στιγμή που μιλάμε και χωρίς να γίνει κάποιο φιλικό, στο οποίο θα φανούν τυχόν «αδυναμίες«.

Τέλος, ο Ατρόμητος ετοιμάζεται να δώσει την πρώτη μάχη επί ισπανικού εδάφους με την Έλτσε την Κυριακή (18/7, 11:00), με τους Ίβηρες να ανακοινώνουν πως θα μεταδώσουν το ματς από το κανάλι τους στο Youtube.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*