Home / Stoiximan Super League / Ατρόμητος: Τέλος ο Βέργος – Συνεχίζει στην Αυστραλία

Ατρόμητος: Τέλος ο Βέργος – Συνεχίζει στην Αυστραλία

Φιλικό «διαζύγιο» μεταξύ Ατρομήτου και Νίκου Βέργου.

Την ολοκλήρωση της συνεργασίας της, ένα χρόνο πριν τη λήξη του μεταξύ τους συμβολαίου, με τον 28χρονο φορ ανακοίνωσε την Τετάρτη (31/7) η ομάδα του Περιστερίου.

Μια εξέλιξη που προέκυψε ύστερα από επιθυμία του Έλληνα άσου να συνεχίσει την καριέρα του στην Αυστραλία, ύστερα από πρόταση που έλαβε. Εξάλλου, ήθελε να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό.

Επίσης, είχε μεσολαβήσει και η σημαντική ενίσχυση στη θέση του από πλευράς Ατρομήτου (Φαν Βέερτ, Καρλίτος, ενώ εκεί μπορεί να παίξει και ο Μπάκου). Εξού και οι «κυανόλευκοι» -που έχουν εντυπωσιάσει με τις φετινές τους μεταγραφές- δεν αναμένεται να προβούν σε κάποια άλλη κίνηση στα φορ.

Έτσι, όπως το συνηθίζει άλλωστε, ο Ατρόμητος δεν «έφραξε» τον δρόμο του Νίκου Βέργου, τον οποίο ευχαρίστησε με ένα εγκάρδιο «αντίο».

Υπενθυμίζεται ότι ο Έλληνας επιθετικός υπέγραψε στους Περιστεριώτες το περασμένο καλοκαίρι, μετρώντας εν συνεχεία 35 συμμετοχές και έξι γκολ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

Νίκο, σε ευχαριστούμε!

Ολοκληρώθηκε η συνεργασία της ομάδας μας με τον επιθετικό, Νίκο Βέργο.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Νίκο Βέργο, που θα συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα του εξωτερικού.

Ο Νίκος Βέργος ήταν παίκτης του Ατρόμητου για τη σεζόν 2023/24 στην οποία πραγματοποίησε 35 συμμετοχές σημειώνοντας έξι γκολ και αποτέλεσε υπόδειγμα επαγγελματία καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου.

Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*