Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ατρόμητος-Ολυμπιακός: Για το κυνήγι της… κορυφής στο Περιστέρι οι Πειραιώτες

Ατρόμητος-Ολυμπιακός: Για το κυνήγι της… κορυφής στο Περιστέρι οι Πειραιώτες

Με φόντο τους δικούς τους εντελώς διαφορετικούς στόχος, Ατρόμητος και Ολυμπιακός κοντράρονται απόψε στο Περιστέρι (22/1, 20:30) για την 19η αγωνιστική της Super League 1, σε ένα παιχνίδι που αναμένεται συναρπαστικό από όλες τις απόψεις!

Από την πλευρά τους οι «κυανόλευκοι» προέρχονται από την ισοπαλία στη Λαμία και βρίσκονται στην 7η θέση με 23 βαθμούς, έξι λιγότερους από τον Βόλο, τον οποίο ουσιαστικά κυνηγούν. Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν εντός έδρας νίκη με τον Άρη και παρέμειναν στην 3η θέση με 38 βαθμούς, περιμένοντας από εδώ και πέρα γκέλες Παναθηναϊκού και ΑΕΚ.

Για το Κρις Κόλμαν επιστρέφουν οι Κούεν και Μάριτς, ενώ εκτός μένει ο Κλωναρίδης, μαζί με τους τραυματίες Σουάρεθ, Κιβρακίδη, Μαυρομμάτη. Για τον Μίτσελ, εκτός έμεινε ο Παναγιώτης Ρέτσος που λόγω τραυματισμού δεν θα προλάβει ούτε τη ρεβάνς με τον Άρη στο Κύπελλο, όπως και ο Μαρσέλο που έχει έναν μικροτραυματισμό. Παράλληλα, Ινμπομ Χουάνγκ και Σαμασέκου θα είναι στο Περιστέρι, παρά το γεγονός ότι ήταν αμφίβολοι.

Οι αποστολές:

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Μάριτς, Σάλτας, Κεσχρίντα, Αθανασίου, Πομόνης, Ντε Μποκ, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Τζοβάρας, Μουντές, Φριντζόνσον, Έρλινγκμαρκ, Κούεν, Γκονθάλεθ, Οικονομίδης, Τζαβίδας, Ρομπάιγ, Κιάρτανσον, Ροτάριου, Κωτσόπουλος.

Ολυμπιακός: Ανδρούτσος, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Σισέ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Κασάμι, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ροντινέι, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

Πιθανές ενδεκάδες:

Ατρόμητος: Γιαννιώτης – Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Ντε Μποκ – Έρλινγκμαρκ, Γκονθάλεθ, Φριντζόνσον – Ροτάριου, Ρομπάιγ, Κιάρτανσον.

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης – Ροντινέι, Ντόη, Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσιουκ – Εμβιλά, Ινμπομ Χουάνγκ – Φορτούνης (Μασούρας), Χάμες, Μπιέλ – Μπακαμπού.

Διαιτητές: Μανούχος (Λ.Δημητριάδης, Τριανταφύλλου, 4ος Ζαμπαλάς, VAR: Διαμαντόπουλος, Κόλλιας)

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*