Home / Stoiximan Super League / Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης: Να κάνουν σεφτέ οι γηπεδούχοι, για επιστροφή στις νίκες οι Αρκάδες

Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης: Να κάνουν σεφτέ οι γηπεδούχοι, για επιστροφή στις νίκες οι Αρκάδες

Η 7η αγωνιστική της Stoiximan Super League ολοκληρώνεται σήμερα με δυο αναμετρήσεις, με τη μια εξ αυτών να διεξάγεται στο Περιστέρι. Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης διασταυρώνουν τα ξίφη τους με τις δυο ομάδες να θέλουν το θετικό αποτέλεσμα, αφού προέρχονται από ήττες.

Οι μεν γηπεδούχοι ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα αφού βρίσκονται πολύ χαμηλά, οι δε φιλοξενούμενοι την επιστροφή στα τρίποντα και την… αναρρίχηση στη βαθμολογία!

Ο Ατρόμητος την περασμένη αγωνιστική γνώρισε την ήττα με 2-1 από την ΑΕΚ, σε ένα ματς στο οποίο οι Περιστεριώτες έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία και μάλιστα προσέφυγαν στην ΚΕΔ, η οποία τελικά παραδέχθηκε ότι ήταν λάθος οι γραμμές. Μάλιστα, ζήτησαν την αντικατάσταση του VARίστα Παπαπέτρου (που ήταν και στο ματς με την ΑΕΚ) και τη θέση του πήρε ο Γκορτσίλας. Στα αγωνιστικά τώρα, ο Ατρόμητος δεν έχει ξεκινήσει καλά την σεζόν και βρίσκεται στην προτελευταία θέση. Χρειάζεται αυτή τη νίκη που θα είναι οξυγόνο, για να σκαρφαλώσει βαθμολογικά και να πάρει και ψυχολογία.

Ο Κρις Κόλμαν ανακοίνωσε την αποστολή και σε αυτήν δεν συμπεριλήφθηκαν οι Φριντζόνσον, λόγω οικογενειακού προβλήματος, ο Ντιρκς που συνεχίζει να ανεβάζει ρυθμούς μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο, ο Τζοβάρας που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και οι Πομόνης, Τριμμάτης, Αμπαρτζίδης.



Την αποστολή αποτελούν οι:


Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Κιβρακίδης, Κεσχρίντα, Ασεβέδο, Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Ιμερέκοφ, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Γκονθάλεθ, Έρλινγκμαρκ, Καραμάνης, Κούεν, Κούντε, Καμαρά, Γιουμπιτάνα, Βαλένσια, Ρομπάιγ, Βέργος, Αντζιέλσκι.

Από την άλλη, ο Αστέρας Τρίπολης ηττήθηκε στην έδρα του με 4-1 από τον Παναθηναϊκό και οι Αρκάδες εξέφρασαν τα παράπονά τους γα τη διαιτησία με μια λιτή ανακοίνωση.

Στα αγωνιστικά τώρα, ο Αστέρας βρίσκεται στην 9η θέση με 7 βαθμούς και θα εκμεταλλευτεί τη διακοπή που θα έχουμε λόγω των εθνικών, για να δουλέψει ο Μίλαν Ράσταβατς με όλους τους ποδοσφαιριστές και να δέσει περισσότερο η ομάδα. Ο Σέρβος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι και δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ντιαρά, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στο δεξί του πόδι. Αντίθετα, επέστρεψε ο Αλάγκμπε, αλλά και ο Τζουκάνοβιτς.

Αναλυτικά η αποστολή:

Παπαδόπουλος, Σγουρής, Γραμματικάκης, Γκαρθία, Χουχούμης, Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες, Γκρόζντανιτς, Τζουκάνοβιτς, Μπαρτόλο, Μουνάφο, Σουρλής, Αλάγκμπε, Ζουγλής, Σίτο, Μιριτέλο, Κρέσπι, Μάντζης, Καλτσάς.

Διαιτητής: Φωτιάς (Σπυρόπουλος, Πάτρας, 4ος Τσιμεντερίδης, VAR: Παπαπέτρου, Απτόσογλου)



Πιθανές ενδεκάδες:

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Τσιντώτας – Κεσχρόντα, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ – Έντερ, Έρλινγκμαρκ – Γιουμπιτάνα, Καμαρά, Βαλένσια – Αντζιέλσκι.

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος – Γκαρθία, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Άλβαρες – Σουρλής, Μουνάφο – Κρέσπι, Μπαρτόλο, Σίτο – Μιριτέλο.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*