Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης: Θέλοντας να σπάσουν το αρνητικό σερί

Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης: Θέλοντας να σπάσουν το αρνητικό σερί

Η δράση της 12ης εμβόλιμης αγωνιστικής της Super League, συνεχίζεται στο Περιστέρι στις 18:00, όπου ο Ατρόμητος θα υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης. Οι δύο ομάδες διανύουν τα δικά τους σερί χωρίς νίκη, αφού οι γηπεδούχοι κέρδισαν τελευταία φορά πριν πέντε αγωνιστικές και οι φιλοξενούμενοι πριν από έξι.

Η ομάδα του Κρις Κόλμαν προέρχεται από την ισοπαλία (0-0) με τον Άρη την περασμένη αγωνιστική και βρίσκεται στην 8η θέση με 12 βαθμούς. Μετράει μέχρι στιγμής 3 νίκες, 3 ήττες και 5 ισοπαλίες. Ο Ατρόμητος θέλει αυτή τη νίκη για να πάρει τα πάνω του και να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα, ώστε να ανέβει βαθμολογικά και να μείνει σε επαφή με την εξάδα. Ο Κόλμαν δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα να αντιμετωπίσει, αφού μόνο ο τιμωρημένος Ντε Μποκ θα απουσιάσει.

Αναλυτικά η αποστολή: Γιαννιώτης, Μάριτς, Σάλτας, Κιβρακίδης, Κεσχρίντα, Αθανασίου, Χατζηισαΐας, Σουάρεθ, Στρούγγης Μαυρομμάτης, Τζοβάρας, Φριντζόνσον, Μουνίθ, Οικονομίδης, Γκονθάλεθ, Έρλινγκμαρκ, Κούεν, Τζαβίδας, Ρομπάιγ, Κλωναρίδης, Κιάρτανσον, Ροτάριου, Κωτσόπουλος.

Από την άλλη, ο Αστέρας Τρίπολης ήρθε ισόπαλος 1-1 με την ΑΕΚ για την 11η αγωνιστική και βρίσκεται στην 9η θέση με 10 βαθμούς. Η ομάδα της Αρκαδίας μετράει μέχρι τώρα μία μόλις νίκη, 7 ισοπαλίες και 3 ήττες, με το τελευταίο τρίποντο να έρχεται πριν από έξι αγωνιστικές.

Ο Ηρακλής Μεταξάς υπολογίζει στις επιστροφές του Μπερτόγλιο που αποθεραπεύτηκε και του Γκαρντάφσκι που εξέτισε στο περασμένο ματς την τιμωρία του. Την ίδια ώρα, είδε τον Μπαρτόλο να μην ξεπερνά το πρόβλημά του, ενώ εκτός είναι οι Βαλιέντε, Γκαρθία αλλά και ο Τιλίκα που ένιωσε ενοχλήσεις.

Αναλυτικά η αποστολή: Παπαδόπουλος, Σγουρής, Τσιφτσής, Τασουλής, Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες, Τζουκάνοβιτς, Στάνκο, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Μπερτόγλιο, Ριέρα, Γκαρντάφσκι, Ντομίνγκεθ, Σίτο, Προύντζος, Μπαράλες, Κρέσπι, Μπενίτο.

Πιθανές ενδεκάδες:

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Χατζηϊσαΐας, Μαυρομμάτης, Αθανασίου, Έρλινγκμαρκ, Έντερ, Φριτζόνσον, Κλωναρίδης, Κιάρτανσον, Ρομπάιγ.

Αστέρας Τρίπολης (Ηρακλής Μεταξάς): Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Τασουλής, Μουνάφο, Στάνκο, Γκαρντάφσκι, Σίτο, Κρέσπι, Μπαράλες.

Διαιτητής: Γκορτσίλας (Μακεδονίας), βοηθοί: Κωνσταντίνου, Χριστοδούλου, 4ος: Τσιμεντερίδης. VAR: Κκουμπαράκης.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*