Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ατρόμητος-ΑΕΚ: Επιτακτική η νίκη για την «Ένωση» κόντρα στους… ανανεωμένους Περιστεριώτες

Ατρόμητος-ΑΕΚ: Επιτακτική η νίκη για την «Ένωση» κόντρα στους… ανανεωμένους Περιστεριώτες

Από τις πλέον ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις της 19ης αγωνιστικής της Super League 1 διεξάγεται την Κυριακή (23/1, 17:15) στο Περιστέρι, με τον Ατρόμητο να υποδέχεται την ΑΕΚ (Novasports 2 HD, bwinΣΠΟΡ FM 94,6, sport-fm.gr).

Οι «κιτρινόμαυροι» προέρχονται πολύ καλή εμφάνιση επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, με το τελικό 0-0 να αφήνει ανοικτούς λογαριασμούς εν όψει της ρεβάνς της ερχόμενης εβδομάδας. Παρόλα αυτά, για την ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη είχε προηγηθεί και η εντός έδρας ήττα (1-2)-σοκ από τον Παναιτωλικό για το πρωτάθλημα. Αποτέλεσμα που την έριξε στην 3η θέση (33β.), στο -1 από τον 2ο ΠΑΟΚ και στο -10 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, ενώ το Σάββατο (22/1) ο 4ος Παναθηναϊκός (ματς περισσότερο) νίκησε 1-0 τον Ιωνικό και μείωσε στους τρεις πόντους τη μεταξύ τους διαφορά. Επομένως, η νίκη επί του Ατρομήτου κρίνεται ως επιτακτική.

Από την άλλη, οι Περιστεριώτες την περασμένη Κυριακή (16/1) ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, στο ντεμπούτο του Κρις Κόλμαν στον πάγκο τους. Είχαν προηγηθεί τρεις σερί ήττες στη Λίγκα, με την ανάγκη τους για βαθμούς να συνεχίζει να είναι τεράστια. Βρίσκονται στην προτελευταία θέση με δέκα πόντους, στο +1 από τον ουραγό Απόλλωνα Σμύρνης και στο -4 από τον 12ο Ιωνικό (δύο ματς περισσότερα) και την 11η Λαμία (ένα ματς περισσότερο).

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι φιλοξενούμενοι δεν θα έχουν στη διάθεσή τους σε ακόμα ένα παιχνίδι τον Στάνκοβιτς, ο οποίος δεν νιώθει ακόμη 100% έτοιμος μετά τον καθαρισμό στο γόνατό του, αλλά και τους τραυματίες Λάτσι και Γαλανόπουλο. Αντίθετα, επιστρέφουν οι Αραούχο, Άμραμπατ, Βράνιες και Σάκχοφ. Υπενθυμίζεται ότι η ΑΕΚ έχει δύο ποδοσφαιριστές θετικούς στον κορωνοϊό.

Σε ό, τι αφορά τον Ατρόμητο, στην αποστολή του επιστρέφει μετά από καιρό ο Κλωναρίδης, με τον νεαποκτηθέντα Τζοβάρα να κάνει την πρώτη του εμφάνιση σ’ αυτή. Αντίθετα, εκτός έμειναν ο Νάτσος, που έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και ο τιμωρημένος Σάλομον, ενώ ο Παπαδόπουλος δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα.

Η αποστολή του Ατρομήτου: Γιαννιώτης, Μανδάς, Κιβρακίδης, Βασιλαντωνόπουλος, Χατζηισαΐας, Γκαλβάο, Στρούγγης, Μαυρομμάτης, Καστεγιάνο, Τζοβάρας, Αθανασίου, Έρλινγκμαρκ, Χαρίσης, Ντένιτς, Καρτάλης, Νταβιώτης, Κλωναρίδης, Μπεντινέλι, Μουνίθ, Σπιριντόνοβιτς, Τζαβίδας, Κουλούρης.

Η ΑΕΚ, όπως συνηθίζει στα εντός Αττικής παιχνίδια της, δεν ανακοίνωσε αποστολή για την αναμέτρηση.

Πιθανές ενδεκάδες:

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης – Βασιλαντωνόπουλος, Στρούγγης, Γκαλβάο, Καστεγιάνο – Ντένιτς, Χαρίσης, Καρτάλης – Σπιριντόνοβιτς, Κουλούρης, Μπεντινέλι.

ΑΕΚ (Αργύρης Γιαννίκης): Τσιντώτας – Ρότα (Μισελέν), Μήτογλου, Τζαβέλλας, Μοχαμάντι – Σιμόες, Σιμάνσκι – Γκαρσία, Γέβτιτς, Τσούμπερ – Ανσαριφάρντ.

Διαιτητής: Ευστάθιος Γκορτσίλας

Α’ Βοηθός: Βασίλειος Μωυσιάδης

Β’ Βοηθός: Αθανάσιος Κολοσιώνης

4ος Διαιτητής: Δημήτριος Καραντώνης

Διαιτητής VAR: Αντρίς Τρεϊμάνις

Η ΑΕΚ είχε επικρατήσει 3-0 (24′ Αραούχο, 78′ πέν. Τσούμπερ, 80′ Βράνιες) στο πλαίσιο του πρώτου γύρου, παιχνίδι όπου πραγματοποίησε το ντεμπούτο του ο Αργύρης Γιαννίκης.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*