Home / Stoiximan Super League / Ατρόμητος: Έκλεισε και Μανσούρ, Αργυρίου – Τι ισχύει με Μπάκου

Ατρόμητος: Έκλεισε και Μανσούρ, Αργυρίου – Τι ισχύει με Μπάκου

Τη μία μετά την άλλη ολοκληρώνει -με θετική έκβαση- τις μεταγραφικές του υποθέσεις ο Ατρόμητος.

Οι Περιστεριώτες -οι οποίοι την Τρίτη (9/7) ανακοίνωσαν την απόκτηση του Κίνι, ακόμα μία πολύ δυνατή κίνηση, φτάνοντας τις οκτώ μεταγραφές– έκλεισαν ακόμα δύο παίκτες.

Αρχικά, ευοδώθηκε η περίπτωση του Μανσούρ. Υπενθυμίζεται ότι οι «κυανόλευκοι» είχαν έρθει σε συμφωνία με τον αριστεροπόδαρο Βραζιλιάνο αμυντικό -τον οποίον υπολογίζουν κυρίως για το κέντρο της άμυνας (ενώ παίζει και ως μπακ)- και απέμενε να τα βρει ο ίδιος με την Εστρέλα προκειμένου να μείνει ελεύθερος. Κάτι που συνέβη, με τον 31χρονο άσο να πετάει για Ελλάδα, ώστε να σφραγίσει τη συμφωνία του με την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία.

Από εκεί και πέρα, ο Ατρόμητος έχει κλείσει και τον Άγγελο Αργυρίου από τον Ολυμπιακό, μια περίπτωση που είχε στα σκαριά εδώ και καιρό. Το συμβόλαιο των δύο πλευρών θα είναι διετές, με τους Πειραιώτες να διατηρούν ποσοστό μεταπώλησης. Ο 21χρονος δεξιός μπακ, ο οποίος θα συνθέσει δίδυμο με τον Κίνι (μπορώντας να παίξει και πιο μπροστά), την περασμένη σεζόν είχε ένα γκολ και πέντε ασίστ σε 27 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό Β.

Τέλος, να σημειωθεί ότι στην Πολωνία μετέδωσαν ότι ο Ατρόμητος είναι πολύ πιθανό να αποκτήσει τον Μακάνα Μπάκου, ο οποίος το δεύτερο μέρος της περυσινής σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός από τη Λέγκια Βαρσοβίας στον ΟΦΗ (17 συμμετοχές, με δύο γκολ και ισάριθμες ασίστ).

Πράγματι, πρόκειται για μια περίπτωση που ψάχτηκε η ομάδα του Περιστερίου, η οποία όμως φαίνεται πολύ δύσκολο να προχωρήσει αυτή τη στιγμή.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*