Home / Ευρώπη / Αταμάν: «Μπορεί την οκτάδα φέτος ο Ολυμπιακός»

Αταμάν: «Μπορεί την οκτάδα φέτος ο Ολυμπιακός»

Πολύ καλύτερο περιμένει τον Ολυμπιακό την επόμενη σεζόν ο Εργκίν Αταμάν.

Ο προπονητής της Αναντολού Εφές κατατάσσει τους «ερυθρόλευκους» στις ομάδες που θα διεκδικήσουν μία θέση στα playoffs της Ευρωλίγκας τη νέα σεζόν.

Από ‘κει και πέρα, ο Τούρκος κόουτς πιστεύει ότι ο Σέιν Λάρκιν θα παραμείνει στην ομάδα του και δεν θα μετακομίσει στο ΝΒΑ, ενώ στο τέλος αποκάλυψε πως ο αντικαταστάτης του Σερτάτς Σανλί θα ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες τρεις εβδομάδες.

«Οι ισορροπίες στην Ευρωλίγκα δεν έχουν αλλάξει πολύ. Οι ομάδες που ήταν πέρυσι στο Top8 παραμένουν υποψήφιες και φέτος. Όμως, ο Ολυμπιακός έχει δημιουργήσει ένα καλό σύνολο και μπορεί να τις πιέσει», δήλωσε αρχικά ο Τούρκος κόουτς στο «basketfaul».

Αναφορικά με τον Σέιν Λάρκιν, είπε: «Ο Λάρκιν δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του. Πήγε στην εθνική ομάδα (σ.σ. για το Προολυμπιακό τουρνουά), έχοντας τον τραυματισμό αυτό. Έκανε δύο προπονήσεις και χτύπησε ξανά. Οι γιατροί του συνέστησαν να ξεκουραστεί για έξι εβδομάδες. Το συμβόλαιό του έχει NBA out, αλλά δεν νομίζω ότι θα πάει».

Για τον αντικαταστάτη του Σερτάτς Σανλί, ο οποίος μετακόμισε στην Μπαρτσελόνα: «Εξετάζουμε τρεις περιπτώσεις ξένων για τον αντικαταστάτη του Σανλί. Ωστόσο και οι τρεις παίκτες περιμένουν το ΝΒΑ, οπότε η υπόθεσή τους αναμένεται να ξεκαθαρίσει σε τρεις εβδομάδες. Και οι τρεις έχουν προτεραιότητα το ΝΒΑ, αλλά η δεύτερή τους επιλογή είναι η Αναντολού Εφές».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*