Home / Μπάσκετ / Euroleague / Αταμάν: «Διαφωνώ με τον τρόπο που έγινε η ψηφοφορία για τη βαθμολογία, αδικούνται έξι ομάδες»

Αταμάν: «Διαφωνώ με τον τρόπο που έγινε η ψηφοφορία για τη βαθμολογία, αδικούνται έξι ομάδες»

Μία ακόμα αντίρρηση κατά της αλλαγής της βαθμολογίας στην Ευρωλίγκα ήρθε από τον Εργκίν Αταμάν.



Ο προπονητής της Εφές τόνισε ότι διαφωνεί με τον τρόπο που έγινε η ψηφοφορία και πως αδικείται η Φενέρμπαχτσε και 6 ομάδες συνολικά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο site της ομάδας του:

– Για τη βαθμολογία της Ευρωλίγκας:
«Η απόφαση που πάρθηκε για τη βαθμολογία φέρνει σε μειονεκτική θέση 6 ομάδες και τη Φενέρμπαχτσε. Σαν άνθρωπος του αθλητισμού θέλω να πω πως διαφωνώ με τον τρόπο που έγινε η ψηφοφορία και πως το αποτέλεσμα δίνει μειονέκτημα στην Φενέρμπαχτσε. Στον αθλητισμό είναι σημαντικό να προστατεύουμε τα δικαιώματα της ομάδας που αντιπροσωπεύουμε καθώς σκοπός είναι να κερδίζουμε στο παρκέ. Σε κάθε ομάδα που βρίσκομαι προσπαθώ να κουβαλώ την φήμη του τουρκικού λαού και να την έχω ψηλά. Πάντα δείχνω την τουρκική μου ταυτότητα στις ομάδες που έχω προπονήσει στην Ευρώπη. Έχοντας κατακτήσει σημαντικούς τίτλους με ομάδες της Τουρκίας, ένιωσα την ανάγκη να σηκώσω ψηλά την τουρκική σημαία από υπερηφάνεια. Πάντα ήμουν εκείνος που έκανε την περισσότερη φασαρία σε περιπτώσεις που οι τουρκικές ομάδες αδικούνταν. Δεν διστάζω να ασκήσω κριτική όταν χρειάζεται. Θέλω να πω πως επιθυμία μου είναι να βρεθούν και οι δύο τουρκικές ομάδες στο Final 4 της Ευρωλίγκας βάσει την αγώνων που έδωσαν εντός παρκέ».

– Για τον πόλεμο στην Ουκρανία: «Εύχομαι ο πόνος που νιώθει ο ουκρανικός λαός που υποφέρει να τελειώσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Τους σέβομαι απόλυτα».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*