Home / Μπάσκετ / Euroleague / Αταμάν: «Ίσως να πανηγυρίσαμε νωρίς…»

Αταμάν: «Ίσως να πανηγυρίσαμε νωρίς…»

Η Εφές βρέθηκε αγκαλιά με την πρόκριση στο Final Four της Euroleague, όταν προηγήθηκε με 13 πόντους της Ρεάλ στα 4,5 λεπτά πριν τη λήξη του τρίτου μεταξύ τους αγώνα. Ωστόσο οι Μαδριλένοι έκαναν ένα φοβερό comeback, πέτυχαν 16 αναπάντητους πόντους στο τέλος του παιχνιδιού και μείωσαν σε 2-1.

Ο προπονητής των Τούρκων, Εργκίν Αταμάν, δήλωσε μετά τη λήξη του αγώνα πως ίσως η ομάδα του βιάστηκε να ανηγυρίσει, θεωρώντας τελειωμένο τον αγώνα. Παράλληλα απένειμε τα εύσημα στη Ρεάλ και τον Σέρχιο Γιουλ.

«Συγχαρητήρια στην Ρεάλ και αυτό διότι ελέγξαμε απόλυτα το ματς μέχρι το 36′ αλλά η Ρεάλ δεν τα παράτησε ποτέ. Ειδικά ο Γιουλ έβαλε άρχισε να βάζει δύσκολα σουτ στην τελευταία περίοδο. Στην επίθεση μας έπιασε πανικός στα τελευταία 3-4 λεπτά. Ίσως να πανηγυρίσαμε νωρίς επειδή σταματήσαμε να παίζουμε όπως ξέρουμε».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αστοχία του Σέιν Λάρκιν στον τρίτο αγώνα: «Αστοχήσαμε σε πολλά ελεύθερα σουτ με τους πάουερ φόργουορντ όπως επίσης και με τον Λάρκιν, ο οποίος είχε 1/7 τρίποντα. Και στη συνέχεια χάσαμε τα πάντα στα τελευταία πέντε λεπτά. Αντίστοιχα η Ρεάλ ευστόχησε στα δικά της σουτ και πήρε τη νίκη. Συγχαρητήρια σ’ εκείνους. Τώρα πρέπει να παίξουμε καλύτερα την Πέμπτη».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*