Home / Tennis / Ασταμάτητος Τσιτσιπάς, υπέταξε τον Ρούμπλεφ

Ασταμάτητος Τσιτσιπάς, υπέταξε τον Ρούμπλεφ

Σπουδαία νίκη του Στέφανου Τσιτσιπά επί του Αντρέι Ρούμπλεφ με 2-1 σετ, με τον Έλληνα τενίστα να συνεχίζει στα ημιτελικά του Masters 1000 της Μαδρίτης!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος του πρώτου σετ και εξ αρχής έδειξε τις διαθέσεις του. Έκανε μπρέικ στο πρώτο σερβίς του Αντρέι Ρούμπλεφ, έκανε το 0-2 στα γκέιμς και έπειτα διαχειρίστηκε ορθά τα δικά του σερβίς. Ο Ρώσος τενίστας προσπάθησε με την σειρά του να πράξει το μπρέικ που θα τον έφερνε στην διεκδίκηση του σετ, όμως ο Τσιτσιπάς το έκλεισε με 6-3.

Παρόλα αυτά, η εικόνα άλλαξε άρδην στο δεύτερο σετ, με τον Ρούμπλεφ να παίρνει τα ηνία και να ελέγχει τον ρυθμό, κατακτώντας τα γκέιμς με μεγαλύτερη ευκολία, ενώ παράλληλα περίμενε υπομονετικά την ευκαιρία για ένα μπρέικ. Μία ευκαιρία που παρουσιάστηκε στο πιο κομβικό σημείο.

Στο καθοριστικό τρίτο σετ, οι δύο τενίστες παρουσιάστηκαν πιο προσεκτικοί, με κύριο σκοπό να προφυλάξουν τα σερβίς του και μεθοδικά να προκαλέσουν κάποιο λάθος. Στο πιο κομβικό σημείο ο πρωταθλητής του Μόντε Κάρλο κάνει μπρέικ στον Ρούμπλεφ και κάνει το 5-4 γκέιμς. Κλείδωσε το σετ στο αμέσως επόμενο γκέιμ, καθώς «έσβησε» τις ευκαιρίες του Ρώσου και επικράτησε με 2-1 σετ.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*