Home / Stoiximan Super League / Αστέρας Τρίπολης: Φουλ δουλειά και ρεπό το σαββατοκύριακο

Αστέρας Τρίπολης: Φουλ δουλειά και ρεπό το σαββατοκύριακο

Με το αριστερό μπήκε στα playouts ο Αστέρας Τρίπολης αφού γνώρισε την ήττα από τον Βόλο με 2-0. Ο Μίλαν Ράσταβατς έχει αναφέρει σε δηλώσεις του πως θέλει να δοκιμάσει νέα πρόσωπα, ποδοσφαιριστές που δεν πήραν χρόνο συμμετοχής στην κανονική διάρκεια και αυτό είδαμε και στο ματς κόντρα στην ομάδα της Μαγνησίας.

Το επόμενο παιχνίδι είναι την επόμενη εβδομάδα κόντρα στον Πανσερραϊκό και οι Αρκάδες συνεχίζουν την σκληρή δουλειά, με τον Σέρβο τεχνικό να τους δίνει ρεπό το σαββατοκύριακο για να ξεκουραστούν και να γεμίσουν τις μπαταρίες.

Προφανώς και στα playouts θα γίνουν δοκιμές και αλλαγές, ώστε να δει ο Ράσταβατς ποιοι παίκτες του κάνουν και ποιοι όχι ενόψει της νέας σεζόν. Βέβαια, η αποκαρδιωτική εμφάνιση κόντρα στον Βόλο δεν γίνεται να επαναληφθεί. Παρά τις δοκιμές και τις ευκαιρίες, οι «κιτρινομπλέ» δεν μπορούν να χαλάνε την εικόνα που είχαν χτίσει ως τώρα, ούτε και να δέχονται… χτυπήματα στο πρεστίζ τους, γνωρίζοντας συνεχόμενες ήττες και μένοντας μακριά από τις νίκες για σχεδόν δύο μήνες.

Ο Μίλαν Ράσταβατς θα δώσει τις ευκαιρίες του, οι παίκτες είναι το θέμα αν θα τις αρπάξουν ή θα τις… κλωτσήσουν και θα «χαιρετήσουν».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*