Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Αστέρας Τρίπολης: Το παρασκήνιο με Μπαράλες, Άλβαρες και ο… σίγουρος Ιγκλέσιας

Αστέρας Τρίπολης: Το παρασκήνιο με Μπαράλες, Άλβαρες και ο… σίγουρος Ιγκλέσιας

Οι ανακοινώσεις μόνο απομένουν για να επισημοποιηθεί η επέκταση των συμβολαίων του Χερόνιμο Μπαράλες, του Φεντερίκο Άλβαρες και του Ματίας Ιγκλέσιας.

Τρεις παίκτες κομβικοί για τον Αστέρα Τρίπολης οι οποίοι βοηθάνε πολύ την ομάδα, ο καθένας στο δικό του ρόλο. Τα συμβόλαια των Μπαράλες και Ιγκλέσιας ολοκληρώνονται αυτό το καλοκαίρι και η διοίκηση αποφάσισε να τους κρατήσει για ακόμη έναν χρόνο.

Το συμβόλαιο του Άλβαρες τελειώνει το καλοκαίρι του 2023 και οι ιθύνοντες θέλουν να τον «δέσουν» μέχρι το 2024. Κινήσεις οι οποίες δείχνουν πόσο σημαντικοί για την ομάδα ποδοσφαιριστές είναι και οι τρεις τους.

Ο Χερόνιμο Μπαράλες και ο Φεντερίκο Άλβαρες έχουν ανανεώσει ουσιαστικά από τον περασμένο Δεκέμβριο, με τον Αστέρα να έχει αποφασίσει αρκετά νωρίς για το μέλλον τους. Ο Ματίας Ιγκλέσιας δεν έχει αποφασίσει να κρεμάσει τα παπούτσια του ακόμα και στα 36 του χρόνια θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται και να βοηθήσει τους Αρκάδες όσο περισσότερο γίνεται.

Μπαράλες: Ο Αργεντινός είναι από τους κομβικότερους ποδοσφαιριστές του Αστέρα. Ιδανικός στις στατικές φάσεις, είναι εκείνος που έχει το εύκολο γκολ και με την συνολικότερη εικόνα του δίνει έναν άλλο αέρα στην ομάδα της Τρίπολης. Φέτος, δεν έκανε την καλύτερή του χρονιά, αλλά είχε διάφορα θέματα που τον ταλαιπώρησαν. Είχε έρθει σε συμφωνία από νωρίς, από τα τέλη του Δεκέμβρη για να ανανεώσει με την ομάδα. Υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση και επιθυμία, με τον Αργεντινό να μένει για ακόμη μια σεζόν στην Τρίπολη.

Ιγκλέσιας: Ο αρχηγός του Αστέρα έχει αποδείξει πόσο αγαπάει το ποδόσφαιρο και το καταλαβαίνει κανείς από την στιγμή που θα μπει στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας αυτή την φλόγα και δίνοντας κάθε φορά τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Σημαντικός ποδοσφαιριστής μέσα και έξω από το γήπεδο, αφού βοηθάει σημαντικά στο να υπάρχει καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Αρχηγός με τα όλα του, ο πιο παλιός παίκτης της ομάδας και ηγετική προσωπικότητα, θα φοράει τη φανέλα του Αστέρα για ακόμη μία σεζόν.

Άλβαρες: Από τους καλύτερους αριστερούς μπακ στην Ελλάδα, ο ακραίος αμυντικός με τις περισσότερες ασίστ φέτος στη Super League και με… φαρμακερά πόδια. Εξαιρετικός ανασταλτικά και επιθετικά, που του αρέσει να συμμετέχει στην επιθετική λειτουργία και να «φτιάχνει» τους συμπαίκτες του. Με το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων να είναι υπαρκτό και… λογικό, ο Αστέρας Τρίπολης θέλει να τον διατηρήσει στο ρόστερ της και να αποθαρρύνει τους υπόλοιπους να κινηθούν για την απόκτησή του.

Ο Αστέρας Τρίπολης κοιτάζει από νωρίς να προσθέσει όλα τα κομμάτια στο παζλ της επόμενης σεζόν, διατηρώντας σημαντικούς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ του ώστε να φανεί ανταγωνιστικός ακόμη περισσότερο διεκδικώντας την είσοδό του στην εξάδα.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*