Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Αστέρας Τρίπολης: Η λογική εμπιστοσύνη στον Ράσταβατς

Αστέρας Τρίπολης: Η λογική εμπιστοσύνη στον Ράσταβατς

Ο Μίλαν Ράσταβατς διανύει 2,5 χρόνια στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης και από ότι όλα δείχνουν θα συνεχίσουν την πορεία τους μαζί.

Με τον Σέρβο τεχνικό την πρώτη χρονιά, η ομάδα της Τρίπολης τερμάτισε στην 7η θέση της βαθμολογίας και πέρυσι στην . Φέτος δυστυχώς ο Αστέρας δεν κατάφερε να μπει στα playoffs, ωστόσο αν κάνει μια καλή πορεία στα playouts τότε έχει στο… τσεπάκι του την 7η θέση.

Από πολύ νωρίς πέρυσι ο Μίλαν Ράσταβατς ανανέωσε με τους Αρκάδες για δυο χρόνια, με την ομάδα να ανακοινώνει ότι ο Σέρβος τεχνικός θα καθίσει στον πάγκο μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Καθόλου παράλογο, αφού ο 48χρονος προπονητής είχε αποδείξει ήδη τι δουλειά έχει κάνει και που μπορεί να φτάσει την ομάδα.

Πολλές φορές έχουμε αναφέρει ότι ο Ράσταβατς είναι ένας προπονητής υψηλού επιπέδου, ξέρει καλά το ποδόσφαιρο και έχει προσαρμοστεί πλήρως στα ελληνικά δεδομένα. Αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα ο Αστέρας παίζει ανταγωνιστικό και ελκυστικό ποδόσφαιρο και αν μη τι άλλο, παρόλο που ο σύλλογος φέτος δεν πέτυχε τους αρχικούς του στόχους, δηλαδή την εξάδα, δεν μπορούμε σε καμία περίπτωση να πούμε ότι ήταν αποτυχημένη σεζόν.

Όπως είναι λογικό, η διοίκηση είναι απόλυτα ικανοποιημένη με τον Σέρβο και επιθυμεί και τη νέα σεζόν να τον κρατήσει στην Τρίπολη. Από εκεί και πέρα, κανείς δεν γνωρίζει τι θα γίνει μετά το καλοκαίρι του 2023, όπου ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του, γιατί ξέρουμε καλά πως τα πράγματα στην Ελλάδα σε αυτό το θέμα είναι παραπάνω από ρευστά.

Μπορεί και ο ίδιος ο Μίλαν Ράσταβατς αν δεχτεί κάποια πρόταση από κάποια ομάδα με μεγαλύτερες βλέψεις (εσωτερικό ή εξωτερικό) να αποχωρήσει από τον Αστέρα, ωστόσο υπάρχει ακόμη μια σεζόν μέχρι να δούμε τι θα γίνει.

Όπως είχε εξηγήσει και ο ίδιος ο προπονητής του Αστέρα στο sportfm.gr, τα στατιστικά μιλάνε από μόνα τους. «Έχουμε ισορροπία, έχουμε καλές και πρωτότυπες ιδέες. Έχουμε διαφορετική προσέγγιση και φιλοσοφία σε άμυνα και επίθεση, στον τρόπο που αγωνιζόμαστε γενικότερα και στο πως αντιμετωπίζουμε τα παιχνίδια και τους αντιπάλους».

Ελπίζει τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα του, πως θα συνεχίσει έτσι και ακόμη καλύτερα, με τον Αστέρα να επιστρέφει στην εξάδα…

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*