Home / Stoiximan Super League / Αστέρας Τρίπολης: Ενδιαφέρον για Ζόρντι Σάντσες

Αστέρας Τρίπολης: Ενδιαφέρον για Ζόρντι Σάντσες

Καυτό καλοκαίρι για τον Αστέρα Τρίπολης, με τις μεταγραφικές υποθέσεις να τρέχουν η μία μετά την άλλη.

Οι Αρκάδες έχουν προχωρήσει σε τέσσερις κινήσεις ως τώρα, ανακοινώνοντας τους Αϊντίν Ρέτζιτς, Νικολάι Άλχο, Παναγιώτη Τσιντώτα και Κωνσταντίνο Τριανταφυλλόπουλο. Ωστόσο, δεν σταματάνε εκεί. Σύντομα στην Τρίπολη αναμένεται ο Ισπανός χαφ, Μίκι Μουνιόθ, ενώ κλεισμένοι πρέπει να θεωρούνται και οι Αλέξις Γκαμπόα, Ρέμπιν Σουλάκα, συμπληρώνοντας την τετράδα στα στόπερ.

Οι μεταγραφές δεν σταματάνε εδώ, αφού ο Παναγιώτης Τζίμας μένει ελεύθερος, ο ΠΑΟΚ κρατά υψηλό ποσοστό μεταπώλησης και οι «κιτρινομπλέ» τον κάνουν ξανά δικό τους.

Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του Χουάν Μιριτέλο στην κορυφή της επίθεσης; Ο Κάι Τέγιαν δεν θα είναι τελικά ο εκλεκτός, αφού υπήρξε πρόβλημα της τελευταίας στιγμής και η συμφωνία οδηγήθηκε σε ναυάγιο. Ωστόσο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportfm.gr οι άνθρωποι του Αστέρα Τρίπολης έχουν κάνει ήδη επαφή και εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους στον Ζόρντι Σάντσες.

Πρόκειται για 29χρονο σέντερ φορ, ο οποίος αρέσει στους Αρκάδες. Αγωνίστηκε στην Βίτζεβ Λοτζ την τελευταία διετία, γράφοντας 65 συμμετοχές με 19 γκολ και 10 ασίστ. Έχει περάσει επίσης από Μπανταλόνα, Νουμάνθια, Ίμπιζα, Μούρθια, Καστεγιόν, Αλμπαθέτε και Βαλένθια Β’, ενώ μικρός αγωνιζόταν στην ξακουστή «Masia» της Μπαρτσελόνα.

Ασφαλώς δεν πρόκειται για τη μοναδική περίπτωση που εξετάζεται για την επίθεση, αλλά δεδομένα είναι μία που αρέσει αρκετά και έχει προκριθεί από το τεχνικό επιτελείο και όσους εργάζονται για τις μεταγραφές. Χωρίς να υπάρχει κάτι παραπάνω αυτή τη στιγμή, αλλά με νεότερα να αναμένονται σύντομα.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*