Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Αστέρας Τρίπολης: Δώρισε την επετειακή εμφάνιση στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου (video)

Αστέρας Τρίπολης: Δώρισε την επετειακή εμφάνιση στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου (video)

Την επετειακή του εμφάνιση για τη συμπλήρωση των 200 χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 προσέφερε ο Αστέρας Τρίπολης στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα.

Ο πρόεδρος των Αρκάδων, Γιώργος Μποροβήλος και ο αντιπρόεδρος, Δημήτρης Κενές, επισκέφθηκαν την Παρασκευή (26/3) την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης:



«Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ τιμάει την ιστορία της Ελλάδας και της ευρύτερης περιοχής του, με σεβασμό στις διαχρονικές αξίες που χαρακτηρίζουν τη διαδρομή του.

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, κ. Γιώργος Μποροβήλος και ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Δημήτρης Κενές επισκέφθηκαν την Περιφέρεια Πελοποννήσου και προσέφεραν στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, κ. Παναγιώτη Νίκα την επετειακή φανέλα για τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821.

Ο κ. Νίκας συνεχάρη τον ΑΣΤΕΡΑ για την ιστορική πρωτοβουλία και τους ιδιοκτήτες της ομάδας, κ. Δημήτρη Μπάκο και κ. Γιάννη Καϋμενάκη, καθώς και τη διοίκηση, ενώ αναφέρθηκε στη σημασία που έχει για την Περιφέρεια Πελοποννήσου η παρουσία του ΑΣΤΕΡΑ.

Ο κ. Μποροβήλος από τον πλευρά του ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, παραδίδοντας την επετειακή φανέλα και σημειώνοντας την ιστορική στιγμή για τον σύλλογο με τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση και τη συμπλήρωση 90 χρόνων από την ίδρυσή του».

Διαβάστε ακόμα:

Η μορφή του Κολοκοτρώνη στο γήπεδο του Αστέρα (pics)

Αστέρας Τρίπολης: Οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*