Home / Stoiximan Super League / Αστέρας Τρίπολης: Αρχίζει το τσεκάρισμα σε προπονητές, στη λίστα ο Φεράντο

Αστέρας Τρίπολης: Αρχίζει το τσεκάρισμα σε προπονητές, στη λίστα ο Φεράντο

Ο Άκης Μάντζιος αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης, με τον Γιάννη Δουβίκα να βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν. Ωστόσο, η ομάδα της Αρκαδίας θα αρχίσει να ψάχνει για τον επόμενο τεχνικό της, με το τσεκάρισμα σιγά-σιγά να αρχίζει αλλά να μην υπάρχει βιασύνη. Διότι προέχει να τελειώσει η χρονιά χωρίς προβλήματα και μετά να χτιστεί η ομάδα της νέας σεζόν.

Ο Χουάν Φεράντο είναι ψηλά στη λίστα του Αστέρα και μία από τις περιπτώσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι αυτή τη στιγμή, αλλά ακόμη τα πάντα είναι σε πρώιμο στάδιο και ουσιαστικά δεν υπάρχει κάτι το… χειροπιαστό.

Ο Ισπανός είναι παλιός γνώριμος των ελληνικών γηπέδων αφού ήταν στον πάγκο του Βόλου από το καλοκαίρι του 2017 μέχρι το 2020. Ο Φεράντο είχε φτιάξει μια πολύ καλή ομάδα τα τρία χρόνια που βρισκόταν στο τιμόνι και είναι ένας προπονητής ο οποίος θα ταίριαζε με τον Αστέρα αφού έχει πολλούς Ισπανούς και Αργεντινούς.

Δεν υπάρχει φυσικά κάτι προς το παρόν, απλά είναι ένα από τα ονόματα που εξετάζονται, ενώ αυτή την στιγμή στόχος της ομάδας είναι να δείξει ένα καλό πρόσωπο μέχρι το τέλος και να κλειδώσει την υπόθεση παραμονή.

Δεδομένο θεωρείται, πάντως, πως ο Αστέρας Τρίπολης θα ολοκληρώσει τη σεζόν με τον Γιάννη Δουβίκα στον πάγκο. Από εκεί και έπειτα, αναμένονται πάρα πολλές εξελίξεις και μάλιστα σε όλα τα μέτωπα! Τόσο σε αυτό του προπονητή, όσο και στο ρόστερ που θα υπάρξουν μπόλικες προσθαφαιρέσεις και αλλαγές…

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*