Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Αρχηγικό μήνυμα Σιμόες: «Δεν τα παρατάμε ποτέ, ακόμα και όταν είμαστε στα σκ…α»!

Αρχηγικό μήνυμα Σιμόες: «Δεν τα παρατάμε ποτέ, ακόμα και όταν είμαστε στα σκ…α»!

Σαν αρχηγός τοποθετήθηκε ο Αντρέ Σιμόες στη δύσκολη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην ΑΕΚ με τη βαριά ήττα από τη Ζόρια.

Με ανάρτησή του στο instagram ο Πορτογάλος βγήκε μπροστά και ανέλαβε την ευθύνη εκ μέρους των παικτών για το ντροπιαστικό αποτέλεσμα.

Τόνισε ωστόσο ότι δεν πρόκειται να τα παρατήσουν και είναι στο χέρι τους -αρχής γενομένης από το ματς με τον Αστέρα- ν’ αντιστρέψουν το κλίμα.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Σιμόες

«Μια δύσκολη νύχτα για εμάς. Όσο και να θέλουνε να ξεχάσουμε αυτή τη νύχτα, δεν μπορούμε. Χωρίς δικαιολογίες όλοι έχουν μερίδιο ευθύνης.

Πρώτα απ’ όλα οι παίκτες, μόνο εμείς μπορούμε να αλλάξουμε τα αποτελέσματα, μόνο εμείς μπορούμε να κάνουμε τα πράγματα καλύτερα, μόνο εμείς μπορούμε να δώσουμε ελπίδα στους οπαδούς.

Δυστυχώς πολλά πράγματα πήγαν στραβά χθες και το παιχνίδι έγινε ακόμα πιο δύσκολο για εμάς. Θέλαμε και χρειαζόμασταν τόσο πολύ τη νίκη που χάσαμε την ισορροπία μας.

Όμως στο ποδόσφαιρο και τη ζωή υπάρχουν μόνο δύο επιλογές. Να μάθεις από τα λάθη και να σηκωθείς ή να βάλεις κάτω το κεφάλι και να μην προσπαθείς άλλο.

Και εμείς ποτέ δεν τα παρατάμε, ακόμα και όταν είμαστε μέσα στα σκατά. Έτσι τώρα υπάρχει μόνο ένα πράγμα στο οποίο θα συγκεντρωθούμε, το παιχνίδι της Κυριακής, ο επόμενος τελικός. Συνεχίζουμε».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*