Home / Άλλα Σπόρ / Αρχίζει από Οστράβα η Κυριακοπούλου

Αρχίζει από Οστράβα η Κυριακοπούλου

Η Νικόλ Κυριακοπούλου έχει ως φετινό στόχο να ξεκινήσει τη σεζόν στις 3 Φεβρουαρίου στο μίτινγκ κλειστού στίβου της Οστράβα, ενώ στο πρόγραμμά της περιλαμβάνεται το μίτινγκ της Λιλ και αυτό του Μπέρμιγχαμ, δύο διοργανώσεις της σειράς indoor tour της WA.

Η προετοιμασία της πρωταθλήτριας του επί κοντώ έχει εξελιχθεί φυσιολογικά, όμως μια ενόχληση τις τελευταίες ημέρες την αναγκάζει να προσαρμόσει το προπονητικό πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.

«Αντιμετωπίζω ένα μικρό σφίξιμο στον υποκνημίδιο μυ, δεν είναι κάτι σοβαρό, προκειμένου να αποφύγω κάτι χειρότερο θα προσαρμόσω για μία εβδομάδα το πρόγραμμά μου», τόνισε αρχικά η όγδοη Ολυμπιονίκης του Τόκιο στο αγώνισμα και συμπλήρωσε:

«Μέχρι εδώ, η προετοιμασία έχει πάει πολύ καλά και νιώθω αισιόδοξη για το υπόλοιπο της περιόδου. Είμαι πολύ χαρούμενη που θα μπω στον κλειστό, κάτι που δεν έκανα τα τελευταία χρόνια, λόγω συνθηκών. Το μυαλό μου είναι στη διοργάνωση του Βελιγραδίου, όπου θέλω να διεκδικήσω μια καλή παρουσία», τόνισε η 34χρονη σταρ, η οποία αναφέρθηκε και στο πρόγραμμα της χειμερινής περιόδου.

«Σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα θα ξεκινήσω στην Οστράβα, έπειτα θα αγωνιστώ σε δύο αγώνες της σειράς indoor Tour στη Λιλ και το Μπέρμιγχαμ, ενώ έχω κλείσει στις 5 Μαρτίου και το μίτινγκ του Ρουέν», ολοκλήρωσε η Κυριακοπούλου.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*