Home / Μπάσκετ / Euroleague / Αργεί η απόφαση της WADA για Μήτογλου

Αργεί η απόφαση της WADA για Μήτογλου

Υποχρεωμένοι να περιμένουν ακόμη περισσότερο είναι όλοι όσοι ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Ντίνου Μήτογλου.

Ο Έλληνας άσος ο οποίος βρέθηκε να έχει κάνει χρήση απαγορευμένης ουσίας προ μηνών, αποτελεί μια περίπτωση παίκτη που δεν αφήνει αδιάφορο ούτε τον Παναθηναϊκό, ούτε τον Ολυμπιακό. Ωστόσο καμία ομάδα δεν μπορεί να αποφασίσει για το αν θα τον προσεγγίσει καθώς υπάρχει η μεγάλη εκκρεμότητα… η ποινή του.

Ο Τόλης Κοτζιάς σε συνομιλία του στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 με τον Αντώνη Καρπετόπουλο μετέφερε μία πληροφορία που είχε για την υπόθεση. Όπως ανέφερε, η απόφαση της WADA για την τιμωρία του Ντίνου Μήτογλου θα καθυστερήσει και άλλο, μια πληροφορία που έρχεται να διαφοροποιήσει τα δεδομένα που είχαμε μέχρι τώρα και ήθελαν τον Παγκόσμιο οργανισμό αντιντόπινγκ να ανακοινώνει μέσα στις ημέρες την τιμωρία του Μήτογλου.

Φυσικά και η εξέλιξη αυτή, έχει μεγάλη σημασία και για τους δύο αιωνίους, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, καθώς η περίπτωση του Μήτογλου είναι ένα μεγάλο δέλεαρ ιδιαίτερα από την στιγμή που η ποινή που θα επιβληθεί θα αρχίσει να… μετρά από την ημέρα που βρέθηκε θετικό δείγμα και όχι από την ημέρα της ανακοίνωσης.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*