Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Απόλλων: Ώρα να σπάσει την… κατάρα του Αστέρα Τρίπολης

Απόλλων: Ώρα να σπάσει την… κατάρα του Αστέρα Τρίπολης

Ο Απόλλων Σμύρνης πήρε το αποτέλεσμα στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο και καλείται να δώσει συνέχεια την Τετάρτη στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα για το μεταξύ τους εξ αναβολής ματς για την 3η αγωνιστική.

Ο Αστέρας Τρίπολης, όμως, είναι ο… εφιάλτης της Ελαφράς Ταξιαρχίας, είτε μιλάμε για αγώνες της Σούπερ Λίγκας, είτε για την Γ’ Εθνική, είτε και του Κυπέλλου αφού δεν έχει καταφέρει ποτέ να του πάρει ούτε την ισοπαλία!

Συγκεκριμένα, Απόλλων Σμύρνης και Αστέρας Τρίπολης έχουν αναμετρηθεί έξι φορές στην Σούπερ Λίγκα. Οι Αρκάδες έχουν κερδίσει και τα έξι παιχνίδια, τρία εντός και τρία εκτός έδρας. Τη σεζόν 2013/14 ο Αστέρας κέρδισε με 2-0 και 1-2, τη σεζόν 2017/18 με 1-3 και 2-1, ενώ τη σεζόν 2018/19 με 2-0 και 0-2!

Παράλληλα, ο Αστέρας τον Σεπτέμβριο του 2018 κέρδισε με 2-1 τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Τρίπολη για τον θεσμό του Κυπέλλου, ενώ την πρώτη φορά που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες ήταν για την Γ’ Εθνική τη σεζόν 2005/06. Ο Αστέρας είχε επικρατήσει ξανά και στα δύο ματς, με 6-2 στην Τρίπολη και με 1-0 στη Ριζούπολη.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*