Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Απόλλων Σμύρνης – Βόλος: Άλλο ένα βήμα προς το θαύμα;

Απόλλων Σμύρνης – Βόλος: Άλλο ένα βήμα προς το θαύμα;

Αυτό που έμοιαζε ως θαύμα πλέον, φαίνεται πως είναι κάτι το εφικτό. Ο Απόλλωνας Σμύρνης, μπορεί να παραμένει στην τελευταία θέση αλλά πλέον η διαφορά του από την προτελευταία Λαμία έχει μειωθεί στους δύο βαθμούς.

Έτσι σήμερα υποδέχεται στη Ριζούπολη τον Βόλο για την τέταρτη αγωνιστική των πλέι-άουτ με στόχο να πάρει άλλο ένα καλό αποτέλεσμα και να κάνει άλλο ένα βήμα για να ξεφύγει από την τελευταία θέση. Ο Απόλλωνας προέρχεται από δύο σερί νίκες, με την προηγούμενη αγωνιστική να έχει περάσει από την Κρήτη με νίκη 2-1 κόντρα στον ΟΦΗ. Με άλλη μια νίκη σήμερα προσπερνά την Λαμία η οποία αύριο υποδέχεται τον Ιωνικό.

Ο Βόλος, ο οποίος βαθμολογικά δεν έχει ανάγκη έχοντας εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία, προέρχεται από την νίκη 3-0 απέναντι στη Λαμία. Ο Μπάμπης Τεννές ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν θα είναι στον πάγκο καθώς ταλαιπωρείται από μια ίωση τις τελευταίες ημέρες.

Για τον Απόλλωνα Σμύρνης επιστρέφει ο Παπαγεωργίου, ενώ παραμένει εκτός ο Τσιλούλης, Σιγκνιεβιτς, Γιακιμόφσκι και Σαλί. Ο Βόλος θα έχει αρκετές απουσίες. Εκτός οι Τσοκάνης, Μπαριέντος, Νίνης, Σοάρες, Ορός, Ρομέρο, Τερεζίου και Κότνικ.

Απόλλωνας Σμύρνης (5-3-2): Σόρτσαν – Ντεντάκης, Ρόγκνε, Αλβες, Ντομίνγκες, Βιτλής – Σλίβκα, Φατιόν, Κάστρο – Μπεντινέλι, Ιωαννίδης

Βόλος (4-2-3-1): Παπαδόπουλος – Αλχο (Πουρίτα), Σιέλης (Ρίνερ), Λογαράς (Γκιουλέν), Φεράρι – Μεταξάς, Ριένστρα – Ροσέρο, Φερνάντες, Μπαρτόλο – Βαν Βέερτ

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*