Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Απόλλων: «Ναυάγιο» με Ντίμα, Αμπντελαουί – Ρίχνει το μπάτζετ για στόπερ, πάει για τρεις κινήσεις!

Απόλλων: «Ναυάγιο» με Ντίμα, Αμπντελαουί – Ρίχνει το μπάτζετ για στόπερ, πάει για τρεις κινήσεις!

«Καυτή» θα είναι η τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου για τον Απόλλωνα Σμύρνης, όσον αφορά τα μεταγραφικά ζητήματα. Η Ελαφρά Ταξιαρχία έχει σαφέστατα κενά στο ρόστερ της, ο Γιάννης Πετράκης και οι συνεργάτες του το βλέπουν και οι επαφές είναι συνεχόμενες με πιθανούς μεταγραφικούς στόχους.

Η περίπτωση του Κονσταντίν Ντίμα, ο οποίος είχε έρθει στην Ελλάδα, ναυάγησε όπως και αυτή του Αγιούμπ Αμπντελαουί. Ο δεύτερος ζητούσε ένα ποσό γύρω στις 150 χιλ. ευρώ ετησίως, αλλά οι «κυανόλευκοι» είχαν ανέβει μέχρι τα 120 το ανώτερο. «Γάμος» δεν μπορούσε να γίνει υπό αυτές τις προϋποθέσεις και ο διεθνής Αλγερινός στόπερ στρέφεται σε άλλες προτάσεις που έχει στα χέρια του. Πλέον, ο Απόλλων Σμύρνης θα πάει για έναν στόπερ βασικό, εξοικονομώντας έτσι χρήματα για να προχωρήσει και για τρίτη μεταγραφή.

Διότι η απόκτηση ενός ακόμη εξτρέμ θεωρείται δεδομένη από την Ελαφρά Ταξιαρχία, αλλά πλέον επανέρχεται στο προσκήνιο και η περίπτωση του Μιχάλη Μανιά, η οποία πάντα βρισκόταν στο τραπέζι όπως είχατε ενημερωθεί από το sportfm.gr αλλά υπό προϋποθέσεις. Πλέον, ο Έλληνας φορ που συνεχίζει να κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά έχει ρίξει αρκετά το κασέ του και οι «κυανόλευκοι» εξετάζουν το ενδεχόμενο της επιστροφής του.

Ο χρόνος, πάντως, περνάει και συνεχίζει να πιέζει τον Απόλλωνα. Μπορεί η μετάθεση της σέντρας του πρωταθλήματος να «βολεύει» την Ελαφρά Ταξιαρχία, αλλά και πάλι πρέπει να αποκτηθούν σύντομα οι εκλεκτοί για την ενίσχυση ώστε ο Γιάννης Πετράκης να καταφέρει να παρουσιάσει μια έτοιμη και ανταγωνιστική ομάδα στην πρεμιέρας. Γιατί όπως το δήλωσε και ο τεχνικός από την Κρήτη προσφάτως, ο Μαρτίνες δεν είναι σε καλή κατάσταση και ο Ματέι θέλει ακόμη χρόνο για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*