Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Απρόοπτο με Νιάς, έμεινε εκτός αποστολής για ΠΑΣ!

Απρόοπτο με Νιάς, έμεινε εκτός αποστολής για ΠΑΣ!

Ολοκληρώθηκε με ένα… απρόοπτο της τελευταίας στιγμής η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Ήπειρο με τη μεσημεριανή προπόνηση της Παρασκευής.

Συγκεκριμένα, στη διάρκεια της προπόνησης ο Σεχ Νιάς υπέστη τράβηγμα στον προσαγωγό και τέθηκε εκτός… μάχης για το ματς των «πράσινων» με τον «Άγιαξ της Ηπείρου».

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Δημήτρης Κουρμπέλης, Γιάννης Μπουζούκης, Αντόνιο Σαβιέρ, Ούφε Μπεκ ενώ θεραπεία έκανε ο Φραν Βέλεθ, όλοι τους εκτός πλάνων του Λάζλο Μπόλονι ούτως ή άλλως.

Υπενθυμίζεται, δε, ότι ο Ρουμάνος τεχνικός του Παναθηναϊκού δεν έχει στην διάθεσή του και τους τιμωρημένους Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο και Γιοάν Μολό.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μπόλονι ανακοίνωσε την 21μελή αποστολή του «τριφυλλιού» στην οποία συμπεριλαμβάνονται οι Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Σανκαρέ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Καραγιάννης, Πούγγουρας, Αθανασακόπουλος, Τζαβίδας, Μαουρίσιο και Καμπετσής.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*