Home / Tennis / Αποχώρησε από τα κορτ ο Κέβιν Αντερσον

Αποχώρησε από τα κορτ ο Κέβιν Αντερσον

Στα 36 του, ο Κέβιν Αντερσον αποφάσισε την Τρίτη να αποχωρήσει από την ενεργό δράση και τα κορτ του τένις. Ο Νοτιοαφρικανός πρωταθλητής, με ανάρτησή του στα social media, ενημέρωσε τους θαυμαστές του για την απόφαση του μετά από τριάντα χρόνια παρουσίας, που τον έφεραν στο Νο 5 της ATP, σε έναν τελικό Γουίμπλεντον και σε έναν τελικό US Open.

Αναλυτικά, η ανάρτησή του: «Δεν θυμάμαι κάποια στιγμή της ζωής μου, στην οποία δεν έπαιζα τένις. Ξεκίνησα αυτό το ταξίδι πριν από τριάντα χρόνια, όταν ο πατέρας μου μού έδωσε μια ρακέτα και μου είπε ότι, αν δούλευα σκληρά, θα γινόμουν ένας από τους καλύτερους αθλητές στον κόσμο.

Από τότε, το τένις με πήγε πολύ πιο μακριά από τις ρίζες μου, το Γιοχάνεσμπουργκ της Νότιας Αφρικής και στ’ αλήθεια μου έδωσε όλο τον κόσμο. Είχα τόσες διαφορετικές εμπειρίες και προκλήσεις, αυτό το άθλημα μπορεί να είναι απολαυστικό και, την ίδια ώρα, μοναχικό. Υπήρχαν καλές και στιγμές, που, όμως, δεν θα άλλαζα για τίποτα. Το ταξίδι μου με βοήθησε να γίνω ο άνθρωπος που είμαι σήμερα».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*