Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Αποχωρεί από την ενεργό δράση η Κοσμά

Αποχωρεί από την ενεργό δράση η Κοσμά

Δε θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες της στα μπασκετικά παρκέ η Αφροδίτη Κοσμά. Η 38χρονη, πρώην διεθνής φόργουορντ, αποφάσισε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση στα 38 της χρόνια, έχοντας στο παλμαρέ της πολλούς εγχώριους τίτλους και το Euro Cup με τον Αθηναϊκό.

Η Κοσμά αγωνίστηκε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στην Ελευθερία Μοσχάτου και γνωστοποίησε την απόφασή της, μέσω της προσωπικής της σελίδας στο facebook. «Είκοσι έξι χρόνια γεμάτα μπάσκετ!! Προπονήσεις, Αγώνες, Πάθος , Νίκες, Ήττες, Δάκρυα, Γέλια, Ενθουσιασμός, Απογοήτευση, ΠΑΡΚΕ.. μία λέξη που τα περικλείει όλα!

Μέσα σε όλη αυτήν την πορεία των δυόμιση δεκαετιών γνώρισα ανθρώπους πολύ σημαντικούς, γενναιόδωρους και μη. Όλοι έγιναν ένας ‘κρίκος’, συμβάλλοντας σε αυτό που είμαι σήμερα!

Είμαι βαθιά ευγνώμων για τις εμπειρίες μου, που σίγουρα διαμορφώθηκαν από όλους αυτούς τους σταθμούς. Ευχαριστώ όσους με στήριξαν, αλλά και αυτούς που προσπάθησαν να σταθούν εμπόδιο, γιατί με πείσμωσαν και με δυνάμωσαν, με σκοπό να είμαι απόλυτα προσηλωμένη στο στόχο μου.

Ήρθε η στιγμή, λοιπόν, να βγάλω αυτήν τη φανέλα, κλείνοντας εδώ το πιο σημαντικό κεφάλαιο της ζωής μου, κρατώντας άπειρες αναμνήσεις και φίλους ζωής! Λένε όμως… πως κάθε τέλος σηματοδοτεί μια νέα αρχή!!! Life is basketball… Basketball is life!!!!».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*