Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Αποχαιρέτησε ο Γαλαριώτης: «Αδιαπραγμάτευτη η αγάπη μου για τον Ατρόμητο»

Αποχαιρέτησε ο Γαλαριώτης: «Αδιαπραγμάτευτη η αγάπη μου για τον Ατρόμητο»

Την αποχώρησή του από τον Ατρόμητο γνωστοποίησε ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ, Χρήστος Γαλαριώτης, τονίζοντας στην ανακοίνωσή του ότι φυσικά και παραμένει απλός φίλαθλος της ομάδας.

Η ανάρτησή του:

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν…

Με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής σεζόν θα ήθελα να ενημερώσω για την ολοκλήρωση της συνεργασίας μου με την ΠΑΕ Ατρόμητος.

Θέλω να ευχαριστήσω για τη συνεργασία όλους τους ανθρώπους της Ομάδας και ειδικά τον ιδιοκτήτη, Γιώργο Σπανό, ο οποίος μου έδωσε τη δυνατότητα να αναλάβω τον τομέα της επικοινωνίας το 2017.

Ακόμα θέλω να ευχαριστήσω για τη συνεργασία μας όλα τα στελέχη του Ατρομήτου, το προσωπικό και το αγωνιστικό τμήμα. Ήταν μια σπουδαία εμπειρία και παράσταση για μένα και κρατάω μόνο τις όμορφες στιγμές που περάσαμε αυτά τα 4 χρόνια.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο της Ομάδας και ειδικότερα τους οργανωμένους οπαδούς, Fentagin, για τις σπουδαίες κοινωνικές δράσεις που πραγματοποιήσαμε.

Η αγάπη μου για την ομάδα και την πόλη παραμένει αδιαπραγμάτευτη και θα συνεχίσω να είμαι ένας απλός φίλαθλος του Ατρομήτου.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*