Home / Tennis / Αποχαιρέτησε με ψηλά το κεφάλι το ATP Finals ο Ναδάλ

Αποχαιρέτησε με ψηλά το κεφάλι το ATP Finals ο Ναδάλ

Μπορεί να είχε ήδη αποκλειστεί από την επόμενη φάση του ΑΤP Finals, ωστόσο ο Ράφα Ναδάλ έκλεισε με νίκη την παρουσία του στο τουρνουά του Τορίνου. Ο Ισπανός τενίστας κέρδισε με 2-0 σετ (7-5, 7-5 σε 1 ώρα και 42 λεπτά) τον Κάσπερ Ρουντ, ο οποίος είχε ούτως ή άλλως εξασφαλίσει την πρωτιά στο green group, και περιμένει τον αντίπαλο του στην επόμενη φάση του τουρνουά.

Στη μοναδική φορά που το σερβίς του πιέστηκε στο πρώτο, ο Ναδάλ βρήκε λύσεις σβήνοντας και τα δύο break-points του Ρουντ, ο οποίος από εκεί και πέρα δεν άγχωσε ξανά τον Ισπανό στο σερβίς. Αντίθετα, στο δωδέκατο γκέιμ ο Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης κατάφερε με λαβ γκέιμ να σπάσει το σερβίς του Ρουντ και να κερδίσει το πρώτο σετ.

Το ίδιο ακριβώς έγινε και στο δεύτερο σετ με τον Ισπανό να κρατάει με άνεση το σερβίς του και να απειλεί τον Νορβηγό και πάλι στο 12ο γκέιμ, φτάνοντας τελικά στη νίκη, την πρώτη του στο Τορίνο με την οποία ολοκλήρωσε τη φετινή δύσκολη χρονιά.

Το ενδιαφέρον στον «πράσινο» όμιλο πλεόν στρέφεται στην αναμέτρηση του Φελίξ Οζέρ-Αλιασίμ με τον Τέιλορ Φριτζ την Πέμπτη (17/11, 22:00) από όπου θα προκύψει ο παίκτης που θα περάσει ως δεύτερος και θα συναντήσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*