Home / Άλλα Σπόρ / Αποφασίζει για το μέλλον των πρωταθλημάτων η ΚΟΕ

Αποφασίζει για το μέλλον των πρωταθλημάτων η ΚΟΕ

Αύριο θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό η τύχη των πρωταθλημάτων υδατοσφαίρισης σε Άνδρες και Γυναίκες, καθώς θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη της ΚΟΕ με τους εκπροσώπους όλων των σωματείων.

Μετά την ανακοίνωση της ΓΓΑ, ότι πλέον επιτρέπεται η συνέχιση των πρωταθλημάτων, Ομοσπονδία και ομάδες καλούνται να καταρτίσουν ένα πλάνο σύμφωνα με το οποίο θα είναι εφικτή η ολοκλήρωση της φετινής ιδιαίτερης σεζόν. Είναι δεδομένο ότι οι αγώνες θα μειωθούν συγκριτικά με τις αρχικές προκηρύξεις, όσο και με τις επικαιροποιημένες που είχαν αποφασιστεί λόγω του κορωνοϊού.

Υπενθυμίζεται ότι στην Α1 Ανδρών έχουν διεξαχθεί μόλις 6 αγωνιστικές από τις 26 και το σενάριο που «παίζει» έντονα είναι η πραγματοποίηση του πρώτου γύρου, ώστε όλες οι ομάδες να έχουν αναμετρηθεί μεταξύ τους από μία φορά.

Από την άλλη πλευρά, λιγότερο πιεστική φαντάζει η κατάσταση στις Γυναίκες, από τη στιγμή που δεν θα συμμετάσχει η Εθνική ομάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, αλλά κι εκεί πρέπει να φανεί η στάση των σωματείων. Πριν από τη διακοπή, στο πρωτάθλημα είχαν πραγματοποιηθεί 5 από τις 18 αγωνιστικές.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*