Home / Άλλα Σπόρ / Αποσύρθηκε η Σουρ

Αποσύρθηκε η Σουρ

Μία από τις ισχυρότερες αντιπάλους της Κατερίνας Στεφανίδη την τελευταία δεκαετία, αποφάσισε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση. Ο λόγος για την Αμερικανίδα επικοντίστρια, Τζένιφερ Σουρ, η οποία το 2012 στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.

Η Σουρ, η οποία ήταν δεύτερη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου το 2008, δεν αγωνίσθηκε στο εθνικό πρωτάθλημα, που διεξάγεται στο Γιουτζίν, προκειμένου να διεκδικήσει την πρόκριση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, που θα φιλοξενηθεί (15-24/7) στο ίδιο στάδιο.

«Θα βρω τα λόγια μου σύντομα, όμως η καρδιά και η ψυχή μου, είναι έτοιμες για την επόμενη φάση της ζωής μου», έγραψε η 40χρονη (!) Σουρ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πρόσθεσε: «Το άλμα επί κοντώ, έχει… ξεκλειδώσει περισσότερα από όσα θα ήθελα και μου επέτρεψε να ζήσω περισσότερα από όσα θα μπορούσα να ονειρευθώ».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Σουρ διαθέτει την κορυφαία επίδοση όλων των εποχών στον κλειστό στίβο, καθώς στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ, το 2013, υπερέβη τα πέντε μέτρα και δύο εκατοστά.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*