Home / Tennis / Αποσύρθηκε από τη Ρώμη ο Αλκαράθ μετά τον θρίαμβο στη Μαδρίτη

Αποσύρθηκε από τη Ρώμη ο Αλκαράθ μετά τον θρίαμβο στη Μαδρίτη

Δεν θα διεκδικήσει τον τίτλο στη Ρώμη ο Κάρλος Αλκαράθ.

Ο 19χρονος Ισπανός ολοκλήρωσε χθες τον θρίαμβο στο τουρνουά της Μαδρίτης, όπου πανηγύρισε ένα τρομερό σερί νικών επί των Ράφαελ Ναδάλ, Νόβακ Τζόκοβιτς και Αλεξάντερ Ζβέρεφ κατά σειρά και κατέκτησε τον τίτλο.

Όπως δήλωσε, όμως, στη συνέντευξη Τύπου, δεν θα καταφέρει να δώσει το παρών στο τουρνουά της Ρώμης, λόγω ενός τραυματισμού στον αστράγαλο του δεξιού του ποδιού, που αποκόμισε κατά τη διάρκεια του προημιτελικού με τον Ναδάλ, προκειμένου να είναι έτοιμος στο Ρολάν Γκαρός.

«Εξαιτίας μιας πτώσης που είχα, τραυμάτισα τον αστράγαλό μου και σήμερα το πρωί ήταν λίγο πιο πρησμένο. Επίσης έχω και μια φουσκάλα στο πόδι που έχει μολυνθεί λίγο και με δυσκολεύει. Ήταν δύσκολο μέχρι και να περπατήσω αλλά η ομάδα μου, με τον φυσιοθεραπευτή και τον γιατρό, κατάφερε να με φέρει σε θέση για να μπορώ να αποδώσω στο 100% σήμερα», σχολίασε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Σκέφτηκα να αγωνιστώ στη Ρώμη αλλά θέλω να ξεπεράσω τα προβλήματα αυτά. Είμαι ενθουσιασμένος που μπορώ να παλέψω για ένα Grand Slam. Είναι καλύτερα να ξεκουραστώ για να είμαι 100% έτοιμος στο Παρίσι» .

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*