Home / Ποδόσφαιρο / Απορρίπτει προτάσεις από Κίνα ο Μίτσελ

Απορρίπτει προτάσεις από Κίνα ο Μίτσελ

Αποφασισμένος να περιμένει την ευκαιρία του προκειμένου να ξαναβρεθεί σε πάγκο ευρωπαϊκής ομάδας είναι ο Μίτσελ, που σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ απέρριψε δύο προτάσεις από Κίνα.

Το καλοκαίρι του Μίτσελ δεν εξελίχθηκε έτσι όπως ακριβώς θα περίμενε ο ίδιος.

Το ανεπιτυχές πέρασμά του από τη Μαρσέιγ φαίνεται ότι του στοίχησε, καθώς Μάλαγα και Εσπανιόλ, που ενδιαφέρθηκαν για την απόκτησή του, προτίμησαν τον Χουάντε Ράμος και τον Κίκε Σάντσεθ Φλόρες αντίστοιχα, με αποτέλεσμα ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού να μείνει άνεργος.

Παρ’ όλα αυτά, το σπουδαίο όνομα που διαθέτει στο ευρωπαϊκό στερέωμα του ανοίγει πόρτες και από άλλες αγορές και συγκεκριμένα αυτή της Κίνας. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Sport», η πλευρά του Μίτσελ δέχθηκε δύο προτάσεις από ομάδες της Ασίας, οι οποίες του πρόσφεραν συμβόλαιο πάνω από 5 εκατ. ευρώ ετησίως, ωστόσο τις αρνήθηκε, αφού είναι διατεθειμένος να περιμένει όσο χρειαστεί προκειμένου να βρει σύλλογο από την Ευρώπη.

Τα τελευταία δημοσιεύματα τον έφερναν και ως έναν από τους υποψήφιους για να αναλάβει την εθνική Ισπανίας, ωστόσο ο ίδιος προτιμά την καθημερινή ενασχόλησή του με σύλλογο.

πηγή : sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*