Home / Ποδόσφαιρο / Απολύθηκε ο Μιχάιλοβιτς, στο “τιμόνι” ο Μπρόκι

Απολύθηκε ο Μιχάιλοβιτς, στο “τιμόνι” ο Μπρόκι

Ο Μπερλουσκόνι το πήρε απόφαση και απέλυσε τον Μιχάιλοβιτς.

Παρελθόν για τη Μίλαν αποτελεί ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς, αφού ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι αποφάσισε πως ο Σέρβος τεχνικός δεν έχει τη δυνατότητα να αντιστρέψει την εικόνα του συλλόγου.

Η τελική απόφαση λήφθηκε το βράδυ της Δευτέρας, δύο μέρες μετά από την εντός έδρας ήττα από τη Γιουβέντους, και το μεσημέρι της Τρίτης είναι προγραμματισμένο το ραντεβού για τα τυπικά του “διαζυγίου”.

Ο Μπερλουσκόνι γευμάτισε για τρεις ώρες μέχρι τις 23:20 το βράδυ της Δευτέρας με τον εκτελεστικό αντιπρόεδρο Αντριάνο Γκαλιάνι και με τον προπονητή της Πριμαβέρα, της δεύτερης ομάδας, και πρώην μέσο του συλλόγου, Κριστιάν Μπρόκι, ώστε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των “ροσονέρι” μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η πρώτη προπόνηση του Μπρόκι θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Τρίτης.

Στις 24 Μαρτίου, ο “Καβαλιέρε” είχε δηλώσει ότι ο Μιχάιλοβιτς αξίζει αναγνώρισης εάν η Μίλαν κατακτήσει τον τελικό του Coppa Italia, όπου θα αντιμετωπίσει τη Γιουβέντους. Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα έμεινε δίχως νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια και βλέπει το βέβαιο “εισιτήριο” της 6ης θέσης για το Europa League να κινδυνεύει από τη Σασουόλο που βρίσκεται έναν πόντο πίσω.

Μπερλουσκόνι και Γκαλιάνι συναντήθηκαν την Πέμπτη, αμέσως μετά από την κηδεία του Τσέζαρε Μαλντίνι, παρουσία και του συμβούλου του συλλόγου, Αρίγκο Σάκι, σε μία επανένωση τριών ανθρώπων που έχουν καθορίσει τη σύγχρονη πορεία της Μίλαν.

Ο “Καβαλιέρε” πρόκρινε το όνομα του Μπρόκι, τον οποίο σκεφτόταν ως λύση και μετά από την περσινή απόλυση του Ιντζάγκι, ενώ οι άλλοι δύο προτιμούσαν τις επιλογές Μαρτσέλο Λίπι ή Εουσέμπιο ντι Φραντσέσκο

Πηγή:Contra.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*