Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Αποκλειστικές φωτογραφίες από την OPAP ARENA της ΑΕΚ

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την OPAP ARENA της ΑΕΚ

Τον Μάιο συμπληρώνονται 19 χρόνια από τον τελευταίο αγώνα που έδωσε η ΑΕΚ στην ιστορική της έδρα, στη Νέα Φιλαδέλφεια. 19 χρόνια στα οποία η ΑΕΚ αναγκάστηκε να παίζει μακριά από το σπίτι της έχοντας αγωνιστεί ως τυπικά γηπεδούχος σε διάφορα γήπεδα της Αττικής.

Τα χρόνια αναμονής, όμως, έχουν μετατραπεί σε μερικούς μήνες και η τελική ευθεία είναι πλέον ορατή. Η OPAP ARENA παίρνει την τελική της μορφή και στο υπερσύγχρονο γήπεδο της ΑΕΚ προστίθενται οι τελευταίες πινελιές που θα το ομορφύνουν ακόμα περισσότερο.

Πλάι στο σήμα της ΑΕΚ, φιλοξενείται πλέον το επίσημο όνομα του γηπέδου, η «OPAP ARENA», με τις εργασίες να εξελίσσονται με ταχύτατους ρυθμούς τις τελευταίες ημέρες και το πρώτο από τα συνολικά τέσσερα σημεία που θα αναγράφεται το όνομα «OPAP ARENA» να έχει ήδη ολοκληρωθεί στην πλευρά που θα βρίσκονται οι θέσεις των επισήμων του γηπέδου.

Άμεσα, μάλιστα, θα ξεκινήσει η αναγραφή και στα υπόλοιπα σημεία του γηπέδου, δηλαδή μπροστά από το κτήριο που θα στεγάζει τα Μουσεία του Προσφυγικού Ελληνισμού αλλά και της ΑΕΚ, την οδό Καππαδοκίας, καθώς και στην πλευρά μπροστά από το Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας.

Δείτε τις φωτογραφίες από την OPAP ARENA:

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την OPAP ARENA της ΑΕΚ

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την OPAP ARENA της ΑΕΚ

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*