Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Αποκάλυψη: Έκλεισε Πέρεθ ο Παναθηναϊκός!

Αποκάλυψη: Έκλεισε Πέρεθ ο Παναθηναϊκός!

Παίρνει Ρούμπεν Πέρεθ ο Παναθηναϊκός.

Τη δεύτερη τους κίνηση (έπειτα από τον Κώτσιρα) στο φετινό καλοκαίρι έκαναν οι «πράσινοι», καθώς, όπως αποκάλυψε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94.6, ήρθαν σε συμφωνία με τον Ισπανό μέσο.

Πρόκειται για 32χρονο αμυντικό χαφ (αγωνίζεται και λίγο πιο μπροστά), ο οποίος αγωνιζόταν στη Λεγανές από το 2016 (ως δανεικός αρχικά) και προέρχεται από γεμάτη σεζόν. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο είχε 35 συμμετοχές στη La Liga 2.

Το «τριφύλλι» κινήθηκε με απόλυτη μυστικότητα και έκανε δικό του έναν παίκτη που αποτέλεσε επιλογή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο δύο ετών, ενώ πιθανότατα θα βρεθεί τη Δευτέρα στην Ελλάδα.

Ο Πέρεθ έμεινε ελεύθερος από τη Λεγανές, επειδή υπήρχε όρος στο συμβόλαιό του που του επέτρεπε να αλλάξει ποδοσφαιρική στέγη, εφόσον δεν κέρδισε την άνοδο η ομάδα του, η οποία τερμάτισε τρίτη στο πρωτάθλημα.

Ο Πέρεθ ξεκίνησε την καριέρα του από τη δεύτερη ομάδα της Ατλέτικο Μαδρίτης, στην οποία αγωνίστηκε επαγγελματικά από το 2008 έως το 2010, ενώ στη συνέχεια προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα και δόθηκε κατά σειρά δανεικός σε Λα Κορούνια, Χετάφε, Μπέτις, Έλτσε, Τορίνο και Γρανάδα. Η τελευταία τον έκανε δικό της το 2015 και το 2016 τον έδωσε δανεικό στη Λεγανές, που απέκτησε τα δικαιώματά του το 2018.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*