Home / Ευρώπη / Αποθέωση και δάκρυα για Ρούντι Φερνάντεθ

Αποθέωση και δάκρυα για Ρούντι Φερνάντεθ

Το κοινό της Ρεάλ χειροκροτούσε όρθιο για πολλά λεπτά τον Ρούντι Φερνάντεθ μετά τη νίκη επί της Μούρθια για το 2-0 στους τελικούς της Liga Endesa. Ο 39χρονος φόργουορντ έκανε την-όπως όλα δείχνουν-τελευταία του εμφάνιση στη Μαδρίτη και στο φινάλε ξέσπασε σε δάκρυα γνωρίζοντας την αποθέωση από το κοινό.

«Είναι πολλά τα συναισθήματα και έντονα. Φεύγω γνωρίζοντας πως έκανα κάτι καλό και πως έδωσα τα πάντα για αυτή την ομάδα. Η αναγνώριση του κόσμου είναι κάτι απίστευτο. Είμαι ευγνώμων σε όσους με βοήθησαν», είπε ο Ισπανός άσος, που αγκάλιασε και τα παιδιά του που… εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο στο τέλος του αγώνα.

«Είναι πολλά τα χρόνια, οι μάχες, οι νίκες, οι τίτλοι, οι ήττες, οι πίκρες… Πιστεύω πως πήρα την καλύτερη απόφαση ερχόμενος εδώ και ευχαριστώ όλους όσοι το έκαναν πραγματικότητα. Ελπίζω να ήταν το τελευταίο μου ματς εδώ, δεν θέλω να επιστρέψουμε για πέμπτο τελικό. Θα έχω μαζί μου αυτές τις εικόνες σε όλη μου τη ζωή και ότι τις βίωσα με όλη μου την οικογένεια είναι κάτι απίστευτο», πρόσθεσε.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*