Home / Άλλα Σπόρ / Απίστευτο μπλακ άουτ του Ολυμπιακού και ισοπαλία με Ραντνίτσκι στη Σερβία!

Απίστευτο μπλακ άουτ του Ολυμπιακού και ισοπαλία με Ραντνίτσκι στη Σερβία!

Ο Ολυμπιακός έδειξε να κρατάει στα χέρια του το ματς με τη Ραντνίτσκι για ένα ημίχρονο, όμως στο δεύτερο δεν… μπήκε ποτέ και, τελικά, έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στο φινάλε (10-10).

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν τη χειρότερή τους εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο του ματς, μένοντας χωρίς γκολ για περίπου 15 λεπτά, ενώ ολοκλήρωσαν το ματς με 0/7 στον παίκτη παραπάνω.

Τη λύση έδωσε ο Φιλίποβιτς, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 10-10 στα 7 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη

Με την ισοπαλία οι «ερυθρόλευκοι» υποχώρησαν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, δύο βαθμούς πίσω από τους ισόβαθμους Προ Ρέκο και Μπαρτσελονέτα, ενώ η Ραντίτσκι έμεινε τέσσερις βαθμούς πίσω από την τέταρτη θέση, που βρίσκεται η Βουλιαγμένη.

Η ομάδα του Πειραιά ξεκίνησε ιδανικά το ματς και προηγήθηκε στο πρώτο οκτάλεπτο με 5-2, ενώ στις αρχές της δεύτερης περιόδου έφτασαν τη διαφορά στο +4 (6-2). Το δεύτερο οκτάλεπτο ήταν πιο ισορροπημένο, με τη διαφορά, όμως, να παραμένει στα τέσσερα γκολ ως το ημίχρονο (8-4).

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός κατέρρευσε ολοκληρωτικά, με τους γηπεδούχους να τρέχουν σερί 6-0 και να προηγούνται με 10-8, 1,17 πριν το φινάλε. Ο Μουρίκης ήταν αυτός που μείωσε στα 58’’,με το Φιλίποβιτς να διαμορφώνει το τελικό 10-10.

Τα οκτάλεπτα: 2-5, 2-3, 3-0, 3-2

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*