Home / Ποδόσφαιρο / Premier League / «Απίστευτη πρόταση της Γιουνάιτεντ, δεν μπορούσαμε να πούμε “όχι”»

«Απίστευτη πρόταση της Γιουνάιτεντ, δεν μπορούσαμε να πούμε “όχι”»

Για τη μεταγραφή του Αντονί Μαρσιάλ και πώς η Μονακό πήρε την απόφαση να τον παραχωρήσει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μίλησε ο αντιπρόεδρος των Μονεγάσκων, Βαντίμ Βασίλιεφ.

Για την επιθυμία της Μονακό να διατηρήσει στο ρόστερ της τον Αντονί Μαρσιάλ μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου ο αντιπρόεδρος των Μονεγάσκων, Βαντίμ Βασίλιεφ, εξηγώντας όμως ότι η πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν πάρα πολύ καλή για να την αρνηθεί τόσο η διοίκηση όσο και ο παίκτης.

«Ευχόμασταν να τον κρατήσουμε αυτή τη χρονιά, αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε μία εκπληκτική πρόταση που ούτε ο Αντονί (σ.σ. Μαρσιάλ), ούτε η Μονακό μπορούσε να αρνηθεί.

Μέσω του πλάνου μας αναδεικνύονται πολλοί ποδοσφαιριστές και ο Αντονί απέδειξε την αξία του και την προοπτική που έχει εντός γηπέδου.

Παρ’ όλα αυτά, αυτή η κίνηση δεν ήταν στο πλάνο. Δείχνει την ποιότητα της δουλειάς που γίνεται από την τεχνική ηγεσία και ότι πράξαμε σωστά που τον αποκτήσαμε πριν από δύο χρόνια», ανέφερε ο αντιπρόεδρος της ομάδας, ευχόμενος παράλληλα καλή συνέχεια στον Μαρσιάλ σε αυτό το νέο κεφάλαιο που ανοίγεται μπροστά του.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*