Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Απέφυγε να επιβεβαιώσει για Αστέρα ο Μεταξάς: «Τίποτα ανακοινώσιμο»

Απέφυγε να επιβεβαιώσει για Αστέρα ο Μεταξάς: «Τίποτα ανακοινώσιμο»

Δεν επιβεβαίωσε, αλλά ούτε διέψευσε ο Ηρακλής Μεταξάς τις πληροφορίες που τον θέλουν να δίνει αύριο το τελευταίο του παιχνίδι ως προπονητής του ΠΑΣ έχοντας συμφωνήσει να αναλάβει τον Αστέρα Τρίπολης. Ο 54χρονος τεχνικός θέλησε να αποφύγει τις πιεστικές ερωτήσεις τονίζοντας πως θα μιλήσει όταν θα υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο.

«Για να αρχίσουμε και να τελειώσουμε κιόλας με αυτό το θέμα, αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα νεότερο για ανακοίνωση. Εγώ μίλησα με τον πρόεδρο, όφειλα να το κάνω, γνωρίζει τις σκέψεις μου και όταν υπάρχει κάτι νεότερο και επίσημο θα είστε οι πρώτοι που θα το μάθετε. Ειλικρινά σας λέω δεν υπάρχει τίποτα για να ανακοινωθεί προς τα έξω», τόνισε, ενώ διέψευσε πως έχει πει στους παίκτες του πως αποχωρεί. «Όχι, το άκουσα από εσάς ότι γράφτηκε, αλλά δεν ισχύει».

Για το αν ουσιαστικά ισχύει η φήμη ότι θέλει να αποχωρήσει προσπάθησε να… ντριμπλάρει λέγοντας «… πάμε τώρα στα αγωνιστικά γιατί δεν θα τελειώσουμε ποτέ», ενώ για το γεγονός ότι δεν βγήκε ανακοίνωση διάψευσης τόνισε: «Εγώ είπα ό,τι είχα να πω και στέκομαι σε αυτό, γιατί δεν υπάρχει τίποτα νεότερο».

Τέλος, για τη συζήτηση με τον πρόεδρο του ΠΑΣ και αν θα γινόταν ούτως ή αλλιώς, σχολίασε: «Πάντα συζητάμε με τον πρόεδρο, γνωρίζει τις σκέψεις μου, εγώ τις δικές του, αλλά αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα να ανακοινώσουμε. Όταν υπάρξει θα το μάθετε».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*