Home / Ποδόσφαιρο / Super League 2 / Απάντησε με… φάσεις στις καταγγελίες για εύνοια υπέρ του ο Πανσερραϊκός: « Μέχρι εδώ!»

Απάντησε με… φάσεις στις καταγγελίες για εύνοια υπέρ του ο Πανσερραϊκός: « Μέχρι εδώ!»

Μετά τις διαμαρτυρίες αρκετών ομάδων για τη διαιτησία και ειδικά της ΑΕΛ, μετά το μεταξύ τους παιχνίδι, ο Πανσερραϊκός εξέδωσε ανακοίνωση με σκοπό να απαντήσει, αφήνοντας αιχμές κατά των Θεσσαλών τους οποίους σχεδόν «φωτογραφίζει», ενώ ταυτόχρονα παραθέτει βίντεο με φάσεις που θεωρεί ότι αδικήθηκε!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:



«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός, παρακολουθεί…τα όσα φαιδρά, διαδραματίζονται, τις τελευταίες ημέρες στον λαλίστατο -επιλεκτικά- Θεσσαλικό κάμπο, με απορία! Είναι, το δίχως άλλο, συγκινητική, η προσπάθεια, σεβάσμιων αντιπάλων μας, που έπαψαν όμως, να μας σέβονται, επειδή οι νεόκοποι παράγοντες τους, δεν ξέρουν να χάνουν. Κατανοούμε, την αγωνία που βγάζουν, για να καλύψουν τις χτυπητές αδυναμίες τους, με λόγια, ακολουθώντας την τακτική του αποπροσανατολισμού, του φίλαθλου κόσμου τους, με βαρύγδουπες και αλαζονικές δηλώσεις, λαϊκής κατανάλωσης… Μέχρι εδώ όμως!

Κύριοι…ασχοληθείτε με τα προβλήματα των ομάδων σας και βελτιωθείτε, για το καλό του πρωταθλήματος!

Αυτό πράξαμε και εμείς, όταν στις πρώτες αγωνιστικές, είδαμε λάθη, να στερούν από τον Πανσερραϊκό βαθμούς, που αυτή την στιγμή θα μας είχαν, πάλι στην κορυφή, αλλά με απόσταση τέτοια, που θα “έκοβε τον αέρα”, σε κάθε υποψήφιο ανταγωνιστή μας. Πετάτε «λάσπη στον ανεμιστήρα» και δεν σέβεστε θεσμούς και αντιπάλους! Όλα όμως, έχουν όρια και οι προσβλητικές δηλώσεις καφενείου, ότι όποιος έρχεται στις Σέρρες “σφαγιάζεται” και είναι διαιτητικά “τελειωμένος”, τις εκλαμβάνουμε ως μεγάλη ασέβεια, στον ιστορικό μας σύλλογο και τον υπέροχο κόσμο του!

Θυμίζουμε μερικά γεγονότα:



1η Αγωνιστική: Πανσερραϊκός – Θεσπρωτός 1-1, δεν υποδείχθηκε -λανθασμένα- πέναλτι στο 90+7′, σε ξεκάθαρο χέρι του αντιπάλου αμυντικού.(Δείτε το εδώ)

3η Αγωνιστική: Πανσερραϊκός – Ηρακλής 0-2, ακυρώθηκε -λανθασμένα- γκολ, ως οφσάιντ, ενώ ο ποδοσφαιριστής μας καλυπτόταν, από τρεις παίκτες, στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου. (Δείτε το εδώ)

Με υπευθυνότητα, πράξαμε τα δέοντα, χωρίς να προκαλέσουμε εντυπώσεις! Υποσχεθήκαμε αλλαγές, πεισμώσαμε, διορθώσαμε λάθη, βελτιωθήκαμε και ενισχυθήκαμε, πριν καν ξεκινήσει η μεταγραφική περίοδος! Ανεβήκαμε στην κορυφή, και έχουμε σκοπό να παραμείνουμε μέχρι τέλους!

Πέντε χρόνια στον Πανσερραϊκό, υπό τη διοίκηση μας, έχουμε μάθει στους φιλάθλους μας, να πορευόμαστε με ειλικρίνεια και σεβασμό και δεν θα αλλάξουμε τώρα. Όταν η παραμονή στην κατηγορία έγινε αναγκαιότητα, ήμασταν ΕΔΩ, για να στηρίξουμε τον αγώνα μας, σε δύσκολες συνθήκες! Τώρα που η άνοδος είναι ο στόχος, είμαστε πιο ΕΔΩ από ποτέ, για να μην επιτρέψουμε σε κανέναν, να αμφισβητήσει την αγωνιστική μας ανωτερότητα.

Τίποτα δεν μας χαρίστηκε, τίποτα δεν κερδίσαμε, χωρίς κόπο και ιδρώτα.



Η επόμενη απάντηση μας, θα δοθεί ξανά στο γήπεδο, από τους μοναδικούς φιλάθλους μας, από τον προπονητή μας, από τους ποδοσφαιριστές μας και από όλην την Πανσερραϊκή οικογένεια, με μοναδικό στόχο, να παραμείνουμε #ΜΑΖΙ στην κορυφή και να πετύχουμε τον στόχο, της ανόδου.

Η σιωπή είναι «χρυσός» και όχι αδυναμία!»

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*