Home / Μπάσκετ / Eurobasket 2015 / Αντετοκούνμπο: «Μπορούμε να πάμε μακριά»

Αντετοκούνμπο: «Μπορούμε να πάμε μακριά»

Αισιόδοξος πως η Εθνική ομάδα μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά στο φετινό Ευρωμπάσκετ, λόγω της ποιότητας που έχει στο ρόστερ της, εμφανίστηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά τη νίκη επί της Σλοβενίας.

Οι προσθήκες των Σπανούλη, Κουφού και Περπέρογλου έχουν δώσει περισσότερη εμπειρία στην Εθνική ομάδα, σε σχέση με πέρυσι, όπως δήλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μετά τη νίκη επί της Σλοβενίας.

«Ήταν ένα όμορφο παιχνίδι. Νικήσαμε και θα πρέπει να σκεφτούμε τη συνέχεια», δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και συμπλήρωσε:

«Είναι αρκετά διαφορετική η ομάδα, αλλά και η εμπειρία για μένα σε σχέση με πέρσι. Έχουμε τον Σπανούλη, τον Κουφό και τον Περπέρογλου σε σχέση με πέρσι. Πιστεύω πως μπορούμε να πάμε μακριά. Έχουμε καλή ομάδα, αλλά θα πρέπει να κοιτάμε κάθε φορά μόνο το επόμενο παιχνίδι».

Ερωτηθείς για τις διαφορές μεταξύ της διοργάνωσης και του ΝΒΑ, απάντησε: «Υπάρχουν πολλές διαφορές, κυρίως όσον αφορά στο χώρο. Στο μπάσκετ της FIBA είναι πιο δύσκολο να διεισδύσεις και πρέπει να σκέφτεσαι και να αντιδράς πολύ γρήγορα. Υπάρχει μεγαλύτερη ένταση σε σχέση με την κανονική περίοδο στο ΝΒΑ».

πηγή sport fm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*