Home / Άλλα Σπόρ / Αντίπαλοι στο Τσάμπιονς Λιγκ πινγκ πονγκ ανδρών Γκιώνης, Σγουρόπουλος

Αντίπαλοι στο Τσάμπιονς Λιγκ πινγκ πονγκ ανδρών Γκιώνης, Σγουρόπουλος

Στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού Τοπ 16 πινγκ πονγκ της Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της δεύτερης φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ κι έφερε αντιμέτωπες τις ομάδες του Παναγιώτη Γκιώνη και του Γιάννη Σγουρόπουλου. Η κλήρωση έγινε στο Pomegranate της Χαλκιδικής, το ξενοδοχείο που ήταν ο βασικός χορηγός του Τοπ 16.

Η πολωνική Μπογκόρια του Γκιώνη, που ως ένα από τα οκτώ φαβορί της διοργάνωσης, ήταν αμέσως στη δεύτερη φάση και η γερμανική Νόι Ουλμ του Σγουρόπουλου, η οποία προχώρησε αήττητη πριν λίγες ημέρες από την πρώτη φάση, θα είναι αντίπαλες στο τέταρτο γκρουπ.

Στο μεταξύ, η ατυχία χτύπησε τη Μαλαματένια Παπαδημητρίου μία βδομάδα πριν από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομαδικού της Ρουμανίας. Στη διάρκεια της προπόνησης φυσικής κατάστασης έπεσε στο πόδι της βάρος έξι κιλών και της προκάλεσε ρωγμώδες κάταγμα στο μεγάλο δάχτυλο, κάτι που θα την αφήσει εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες.

Στο Pomegranate έγιναν την Κυριακή οι κληρώσεις για το Τσάμπιονς Λιγκ και το Europe Cup των ανδρών. Στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση συνεχίζουν 16 ομάδες, οι οποίες χωρίστηκαν σε τέσσερα γκρουπ.

Η Μπογκόρια του Γκιώνη ήταν απευθείας σε αυτή τη φάση και στη δεύτερη σειρά των seeding. Από την πρώτη φάση προκρίθηκαν οκτώ ομάδες και συμπλήρωσαν τα φαβορί. Η Νόι Ουλμ αγωνίστηκε στο Βελς της Αυστρίας, είχε τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς στον όμιλό της και οι δύο πρώτες είχαν επιτευχθεί με τον Σγουρόπουλο στη σύνθεση, πριν αυτός μεταβεί στη Θεσσαλονίκη σαν αναπληρωματικός του Γκιώνη για το Τοπ 16.

Επικεφαλής στο τέταρτο γκρουπ είναι η πανίσχυρη ρωσική Όρενμπουργκ, που έχει κατακτήσει πέντε φορές το τρόπαιο, ενώ στις αντιπάλους βρίσκεται, επίσης, η τσέχικη Ελ Νίνο Πράχα. Οι δύο πρώτες ομάδες από το κάθε γκρουπ προκρίνονται στα προημιτελικά και φαίνεται ότι η δεύτερη θέση θα είναι ο πιο ρεαλιστικός στόχος τόσο για την Μπογκόρια, όσο και για τη Νόι Ουλμ.

Στην Εθνική ομάδα γυναικών, στο μεταξύ, το απρόοπτο με την Παπαδημητρίου άλλαξε τα δεδομένα. Η διάγνωση για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια έδειξε ρωγμώδες κάταγμα στο μεγάλο δάχτυλο του δεξιού ποδιού και της έγιναν 15 ράμματα.

Το πόδι της μπήκε στο γύψο και η 17χρονη πρωταθλήτρια, που ήταν βασική στο προκριματικό στάδιο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα γυναικών, θα πρέπει να μείνει εκτός αγώνων για τις επόμενες τρεις εβδομάδες.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*