Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Παναθηναϊκός / Αντίο στον ΠΑΟ, νέα «σελίδα» με τη Γκενκ για τον Νίκο Καρέλη

Αντίο στον ΠΑΟ, νέα «σελίδα» με τη Γκενκ για τον Νίκο Καρέλη

Aθήνα
Παίκτης της Γκενκ θα πρέπει να θεωρείται από το βράδυ του Σαββάτου ο Νίκος Καρέλης, καθώς, ο Παναθηναϊκός τα «βρήκε» σε όλα με τη βελγική διοίκηση και σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα το «deal» αγγίζει τα 3 εκατομμύρια ευρώ.

Μάλιστα, οι «πράσινοι» επιβεβαίωναν την είδηση για το αίσιο τέλος των διαπραγματεύσεων, ενώ η ιστοσελίδα hln.be, αποκάλυψε πρώτη την οριστικοποίηση της μεταγραφής αναφέροντας πως η πληροφόρηση προέρχεται από τη διοίκηση της Γκενκ.

Πέρα από το ποσό που θα μπει στα ταμεία του «τριφυλλιού», αρκετά ωφελημένη είναι και η πλευρά του παίκτη, ο οποίος από τις περίπου 120.000 ευρώ ετήσιου συμβολαίου, οι αποδοχές του εκτοξεύονται στις 500.000 ευρώ, ετησίως!

Έτσι, ο διεθνής Έλληνας επιθετικός εξαργυρώνει με τον καλύτερο τρόπο τις καλές εμφανίσεις του και τα τέρματα που πέτυχε τόσο φέτος (8 γκολ), όσο και την προηγούμενη σεζόν (16 γκολ) με τον Παναθηναϊκό και μέσα στις επόμενες ημέρες, αφού περάσει και από ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο (ως το 2019) με τους Βέλγους.

Newsroom ΔΟΛ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*