Home / Μπάσκετ / Euroleague / Αντέγραψε τη… Μίντιλαντ ο Φαν Χάαλ!

Αντέγραψε τη… Μίντιλαντ ο Φαν Χάαλ!

Ο Λουίς Φαν Χάαλ αποκάλυψε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τη Σριούσμπερι για το Κύπελλο Αγγλίας (νίκη με 3-0 για τη Μάντσεστερ Γ.) ότι αντέγραψε τη Μίντιλαντ στο δεύτερο γκολ της ομάδας του (VIDEO).

H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε με 3-0 τη Σριούσμπερι και πέρασε στην 8άδα του Κυπέλλου Αγγλίας. Για να έρθει η νίκη όμως, χρειάστηκε και η συνδρομή της… Μίντιλαντ. Ναι, της ομάδας που νίκησε τη Γιουνάιτεντ 2-1 με ανατροπή στη Δανία και την απειλεί με αποκλεισμό από τη συνέχεια του Europa League.

Ο προπονητής των “κόκκινων διαβόλων”, Λουίς Φαν Χάαλ, αποκάλυψε στη συνέντευξη Τύπου ότι αντέγραψε τη Μίντιλαντ στο δεύτερο γκολ της ομάδας του. Στο γκολ με φάουλ του Μάτα, ακολούθησε μία από τις κομπίνες των Δανών, τοποθετώντας τρεις παίκτες του πίσω από το τείχος, για να εμποδίσουν το οπτικό πεδίο του αντίπαλου τερματοφύλακα.

“Αναλύσαμε τις εκτελέσεις της Μίντιλαντ και το χρησιμοποιήσαμε. Το μάθαμε και το κάναμε, βλέποντας ότι το έκαναν και αυτοί. Νομίζαμε πως οι παίκτες θα θεωρούνται πάντα σε θέση οφσάιντ, όμως ρωτήσαμε και μας είπαν ότι μπορούμε να το κάνουμε. Σκοράραμε με αυτόν τον τρόπο και αυτό είναι θετικό”, είπε ο Φαν Χάαλ.

 

 

Πηγή : Sport24.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*