Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ανσαριφάρντ: «Σε τέτοιο γήπεδο η ΑΕΚ μπορεί να γίνει… εφιάλτης»

Ανσαριφάρντ: «Σε τέτοιο γήπεδο η ΑΕΚ μπορεί να γίνει… εφιάλτης»

Στον πολύ καλό αγωνιστικό χώρο, που σε αντίθεση με το ΟΑΚΑ επέτρεψε στην ΑΕΚ να ξεδιπλώσει τις επιθετικές της αρετές στάθηκε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ μετά τη νίκη στην Τρίπολη επί του Αστέρα. Ο Ιρανός αποκάλυψε πως είχε… δηλώσει από το ξενοδοχείο πως θα σκοράρει, ενώ αναφέρθηκε και στον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ στην κάμερα της Nova:

Πώς νιώθει που πέτυχε άλλο ένα νικητήριο γκολ;

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να συγχαρώ την ομάδα. Τον κόσμο και τη διοίκηση, γιατί θέλαμε να έρθουμε εδώ να πάρουμε τη νίκη. Σε ολους μπράβο. Ενας φορ ζει για το σκοράρισμα. Όταν σκοράρεις σου δίνει… ζωή. Ειμαι πολύ χαρούμενος που έκανα τη δουλειά μου και βοήθησε να κερδίσει η ομάδα».

Για την εμφάνιση;

«Το σημείο κλειδί στη σημερινή βραδιά, είναι το γήπεδο. είναι ενας καταπληκτικός αγωνιστικός χώρος. Όταν παίζεις σε τέτοιο γήπεδο ευχαριστιέσαι το ποδόσφαιρο. Το απολαύσαμε όλοι. Δείξαμε όλοι ότι έχουμε ποιότητα. Αν η ΑΕΚ παίζει σε τέτοιους αγωνιστικούς χώρους μπορεί να αποτελέσει και εφιάλτη για τον αντίπαλο. Συγχαρητήρια στον Αστέρα Τρίπολης που διατηρούν ένα τόσο αγωνιστικό χώρο».

Για τη φάση του πρώτου λεπτού που το σουτ του έβγαλε ο Θεοχάρης πάνω στη γραμμή ;

«Δεν είδα ποιον έβγαλε τη μπάλα στη γραμμή, αλλά μπαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο είχαμε διάθεση. Γιατί βγαίνουν τα πράγματα στο γήπεδο. Οπως κι αν χτυπήσεις τη μπάλα σε «ακούει». Ειχαμε κατοχή και γρήγορη κατοχή. Ολοι οι παίκτες απολαμβάναμε και διασκεδάζαμε το ποδόσφαιρο. Βλέποντας το γκολ, όταν εχεις τέτοιους μέσους, τέτοιους εξτρέμ, σε κάνει να… ντρέπεσαι να μη σκοράρεις. Είναι πολύ θετικό ότι έχω τέτοιους συμπαίκτες. Ο τερματοφύλακας του Αστέρα, ο Παπαδόπουλος, είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας. Παίξαμε μαζί στον Πανιώνιο. Είναι από τους καλούς τερματοφύλακες στη Σούπερ Λίγκα».

Αν ισχύει ότι έλεγε ότι θα σκοράρει στο ματς στο ξενοδοχείο;

«Ναι το είπα. Όταν ήρθαμε και μπήκαμε στο γήπεδο ενθουσιάστηκα. Ηθελα να το απολαύσω. Ηξερα και τι συμπαίκτες είχα πίσω μου και ένιωθα ότι θα σκοράρω».

Για την αφιέρωση του γκολ στον φροντιστή της ΑΕΚ, Νίκο Κορομηλά;

«Υπάρχουν κάποια άτομα στις ομάδες που ο κόσμος δεν βλέπει, αλλα κάνουν εξαιρετική δουλειά για εμάς. Ολοι συμμετέχουν και βοηθούν. Ενιωθα ότι έπρεπε να τους κάνω όλους μία αγκαλιά για να τους ανταποδώσω ό,τι κάνουν για εμάς».

Αν νιώθει ότι θα σκοράρει κόντρα στον ΠΑΟ την άλλη Κυριακή κι αν αυτά τα ματς κρίνουν το πρωτάθλημα;

«Είναι πάρα πολύ σημαντική η έλλειψη του κόσμου αυτή τη στιγμή. Δε λείπει μόνο σε εμάς, αλλά γενικά στο ποδόσφαιρο. Σου δίνει ώθηση ο κόσμος. Οσον αφορά το γκολ, βλέπω κάθε ματς σαν τελικό. Θέλω να δίνει τον καλύτερό μου εαυτό. Δεν με νοιάζει ποιος σκοράρει, αρκεί να κερδίζουμε. Θέλω να έχουμε το πνεύμα του νικητή και να κερδίζουμε».

Για τον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα;

«Ολος ο κόσμος μιλάει για τον Μαραντόνα. Ο Μαραντόνα έδωσε το «πιστοποιητικό» στο ποδόσφαιρο. Οσοι είδαμε τον Μαραντόνα να παίζει μάθαμε πως κινούταν, πως έπαιζε. Να αναπαυτεί… Είναι ένα τεράστιο σχολειό για εμάς. Αισθάνομαι ευγνώμων απέναντι στον Μαραντόνα και να συνεχίζουμε να μαθαίνουμε απ’ όλους αυτούς τους θρύλους»,

Για το χορτάρι στο ΟΑΚΑ;

«Όχι, δεν είναι καλό. Δεν είναι σε καλή κατάσταση. Το λέγαμε με τους συμπαίκτες μου, πως από την τηλεόραση όντως όποιος το βλέπει φαίνεται καλό. Αλλα αν μπεις στο γήπεδο δεν είναι αποδεκτή η κατάσταση. Αυτό που εύχομαι είναι το δικό μας γήπεδο είναι να ετοιμαστεί όσο πιο σύντομα γίνεται και σύντομα να πάμε να παίξουμε εκεί. Ευχαριστούμε τον πρόεδρο για τις εγκαταστάσεις και όσα κάνει για εμάς».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*