Home / Ποδόσφαιρο / Champions League / «Ανοιχτοί» λογαριασμοί για Σίτι και Ρεάλ με «λευκή» ισοπαλία

«Ανοιχτοί» λογαριασμοί για Σίτι και Ρεάλ με «λευκή» ισοπαλία

Κρίνεται στη Μαδρίτη

Aθήνα
Για 70 λεπτά στο «Ετιχαντ» διεξαγόταν ένα από τα χειρότερα παιχνίδια του εφετινού Champions League. Στο τελευταίο 20λεπτο η Ρεάλ Μαδρίτης πίεσε για το γκολ που θα της χάριζε… μισή πρόκριση, αλλά δεν το πέτυχε… ελέω Χαρτ.

Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ Μαδρίτης έμειναν στο 0-0 στον πρώτο χρονικά ημιτελικό της διοργάνωσης και, πλέον, οι δύο ομάδες θα «λύσουν τις διαφορές τους» στις 4 Μαΐου στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Η Ρεάλ Μαδρίτης χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο είναι… άλλη ομάδα, ωστόσο, η απουσία του Πορτογάλου δεν αποτελεί δικαιολογία για την εμφάνιση των «μερένγκες» στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης.

Όταν η «βασίλισσα» ανέβασε… στροφές «άγγιξε» το γκολ τρεις φορές, πρώτα στο 71΄ με την κεφαλιά του Χεσέ στο δοκάρι, στη συνέχεια στο 79΄ με τη νέα κεφαλιά του Κασεμίρο που εξουδετέρωσε ο Χαρτ και στο 85΄ ήρθε η απίστευτη επέμβαση του Άγγλου διεθνούς πορτιέρε στο εξ επαφής βολέ του Πέπε.

Οι γηπεδούχοι, εάν εξαιρέσει κανείς το σουτ του Αγουέρο στο 46΄ (άουτ), δεν ανησύχησαν καμία άλλη φορά την εστία του Κέιλορ Νάβας. Ήταν φανερό ότι η Σίτι δεν ήθελε να ρισκάρει με προφανή στόχο να μη δεχτεί γκολ και πέτυχε απόλυτα το στόχο της, ενώ και οι «μερένγκες» προτίμησαν χωρίς το μεγάλο τους «αστέρι» στην ενδεκάδα να διαφυλάξουν πρώτα τα νώτα τους και μετά να επιτεθούν.

Όταν αποφάσισαν να το κάνουν ήταν η ομάδα που πλησίασε περισσότερο στο γκολ και δεν το πέτυχε λόγω των εξαιρετικών επεμβάσεων του Χαρτ.

Διαιτητής: Τσουνεϊτ Τσακίρ (Τουρκία)

Κίτρινες: Σίλβα – Πέπε, Καρβαχάλ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (Μ.Πελεγκρίνι): Χαρτ, Σανιά, Κομπανί, Φερνάντο, Αγουέρο, Νάβας (77΄ Στέρλινγκ), Ντε Μπράιν, Σίλβα (40΄ Ιεανάτσο), Κλισί, Φερναντίνιο, Οταμέντι

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ζ.Ζιντάν): Νάβας, Πέπε, Ράμος, Κρόος (90΄ Ισκο), Μπενζεμά (46΄ Χεσέ), Μπέιλ, Μαρσέλο, Κασεμίρο, Καρβαχάλ, Λούκαθ Βάθκεθ, Μόντριτς.

Στις πρώτες αναμετρήσεις για τους ημιτελικούς του Champions League σημειώθηκαν τα αποτελέσματα:

Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία) – Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία) 0-0

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ισπανία) – Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία) 27/04

*Οι ρεβάνς θα διεξαχθούν στις 3 και 4 Μαΐου

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*